Best wel 5

Best wel 5

Best welde ik vorige keer nog over warme schapen en dito dekentjes, wordt het binnenkort best wel mooi lente weer. Als in best wel richting de 20 graden. Heb best wel mijn zonnebrand en ligstoel klaarstaan, de laatste uiteraard onder zijn hoes want als ik niet op let pist er weer een buitje over mijn dan niet meer bijna droge was. En terwijl ik angstvallig de wolken in de gaten hou, mogen jullie genieten van een be-stipte best wel 5.

Best wel waardeloos na weken van raar slapen met een dekbedhoes die niet goed blijft zitten, te warm hebben, bizarre nachtmerries enzovoort om erachter te komen dat de kat onder jouw dekbed slaapt en jij onder die van haar. Best wel verwend mormel en best wel domme actie. Hier met dat dekbed.

Best wel een nieuw logo, was de oude scheve best wel zat.

Best wel raar wakker worden van een snuffelende kattenkop in beeld. Hallo Maria jouw personeel ligt achter me.

Best wel niet over die stippenziekte. Twijfelde iemand daar nou echt aan? Hoewel zeker in mindere maten nog best wel aanwezig in de huiskamer en best wel super in de slaapkamer. Housewarming gemist? Kijk hier.

Best wel welkom!Best wel benieuwd of die wit met grijze zwart gestreepte kat met dikke vacht die af en toe aan komt waaien ook een keer zal blijven. Frans en ik zijn van mening dat daar waar er 5 eten, zeiken en slapen ook nog wel een 6e kan.

Best wel lekker begin met gemeente Natdorp, verplicht terug naar Eindhoven om te stemmen en er 2 weken over doen om mijn adreswijziging door te geven.

Best wel Paassfeertje hier. Geen Paasontbijt, want nachtdienst, wel een Paasdiner inclusief zonnig breekbrood. En slechtvallende gekookte eieren.

Best wel rare gemiste oproep. Het zou natuurlijk mooi zijn als je zo’n telefoontje kan plegen. Het was uiteraard m’n vader die in het huis van mijn opa bezig was.

Best wel eigen door Frans gemaakte McFlurries hier. Per direct omgedoopt tot McFransies, met de mmm van huismerk M&Ms van de Aldi.

Ga ik nu naar mijn best wel niet droge was toe.

21 reacties op “Best wel 5

 1. Best wel gelachen om dit verhaaltje. En idd valt er best wel een extra kattenmond te voeden als je er toch al een stel bij elkaar hebt….

 2. Best wel lastig die niet droge was ………. kun je niets mee, met de beste wil van de wereld niet, dan laten drogen :-)
  Maar, best wel een leuke onderhoudende blog weer ……….. dat dan weer wel natuurlijk!

 3. Poes heb je mooi bewerkt. Sokken ziet fleurig uit. Lekker warm houden. Ijs zeker lekker vast gesmaakt. Leuk idee van je.

 4. Best wel tof een variatie op de mcflurry. Zal best wel smaken.
  En er kan inderdaad best wel een 6de waar er al vijf zijn.
  Vandaag schijnt hier de zon en zou het best wel eens 20 graden kunnen worden. Ik word er best wel blij van.

 5. Ik ken dat gevoel, had de deur van de woonkamer open laten staant dus poes Dolly kwam mij vannacht illegaal lastig vallen met haar kriebelsnorren. Weet je zeker dat jouw Doezel om een soortgemoot verlegen zit? Dolly moet er niet aan denken, ze mogen zich ook niet in haar tuin laten zien.Ik prijs Frans dat hij meegaat met je stippelmanie. Ik dacht nog aan je toen ik vandaag mijn rooie Micra reinigde, hij staat onder een grote lijsterbes waar vogelvoer in hangt. juist ja, rood met witte stippen, all over the car.

  1. Haha ander parkeerplekkie zoeken dan. Die manie valt mee hoor nu ff die vaas maar de rest is in de slaapkamer het valt allemaal reuze mee. Vind ik zelf.

 6. Men zegt dat het weekend best wel een warm kan worden.
  Katten denken er inderdaad zo over.
  Voordeel van slecht vallende gekookte eieren dat ze niet breken. Hans

 7. Best wel goed nieuw logo, hoewel de oude ook best wel prima was. Maar wtf is/zijn McFlurries?

 8. Die “McFransies” zien er best wel lekker uit Liesbeth.

Reacties niet toegestaan.