Best wel 48 van zondagskind tot blauwe maandag

Best wel 48

Best wel blij dat januari voorbij is. Best wel de langste maand van het jaar qua gevoel, door het weer, door de tijd. Best wel mooie dingen maar ook best wel enorm beu van de regen, mist en het grijze weer.

Best wel uit pure verveling bezig geweest met de camera van mijn telefoon. Best wel niet teleurgesteld in de nachtstand waarvan ik na al die tijd niet wist dat die erop zat.

Best wel op een fanatieke dag mijn boekenkast leeggehaald, gepoetst en alle boeken vervangen. Best wel ook door de voorraad gegaan en de kast opnieuw ingedeeld. Best wel een enorme klus maar best wel blij met de nieuwe inrichting.

Best wel op zoek naar mijn Chinese Sterrenbeeld (Houten Os) kwam ik erachter dat ik op zondag geboren ben. Best wel een zondagskind mensen schijn je geluk te hebben en positief in het leven te staan, merk er geen flikker van maar durfde te zweren dat ik op maandag geboren ben.

Best wel op blauwe maandag zat ik in de tuin en verslond ik twee hoofdstukken Harry Potter terwijl de zon scheen. Best wel van genoten na een dikke week mist. Best wel sowieso geen ruk met uit Amerika overgewaaide feestjes maar vond het contrast nu wel iets hebben.

Best wel bizar veel moeten lopen voor werk best wel enorm kakhielen best wel de stappenteller van collega op de foto.

Best wel contact met iemand die een foto heeft gevonden van het graf van George Dry, best wel binnenkort meer want mooi verhaal.

Best wel wat ritjes gereden onder andere naar een mistig kasteel en een minibieb rondje om boeken weg te brengen.

Best wel een broek gekocht op zal.ando. Best wel een hekel aan dat online kopen maar had een broek nodig. Best wel 3 broeken besteld 2 waren 69.99 en één 14.99. Best wel bedacht dat ik nog zo’n broek kon gebruiken, bleken alle broeken €49.99 te zijn, best wel oplichters daar.

Best wel een mening over dat hele The Voice gebeuren. Best wel dat iemand pas schuldig is, als hij berecht is. Best wel ook opvallend dat er op die zenders alweer nieuwe muziekprogramma klaar staan. Best wel ook een klein feitje reclame kost zo’n 3000 euro per halve minuut, weet je meteen waar het werkelijk omdraait (spon ja).

19 reacties

  1. Ik vond januari juist erg snel gaan. Het weer is al maanden het zelfde dus daar ben ik nu wel aan gewend :P

  2. Ik ben ook een zondagskind. Alles is mij ook altijd zomaar aan komen waaien. NOT!
    Ik vond januari best snel gaan eigenlijk. En ik ben een beetje jaloers dat jij in de zon gezeten hebt.

  3. Ik heb best wel drie broeken besteld in een winkel. Ze bellen me van de week op dat het binnen is. In de winkel halen is toch gezelliger.

    Love as always
    dimario

  4. Ben het best wel met je eens wat betreft de gevoelsmatige lengte van de maand januari. Kwam ook door het saaie weer.

Reacties zijn gesloten.