Best wel 46; over positief, negatief, versiering en iets schattigs
Best wel

Best wel 46; over positief, negatief, versiering en iets schattigs

Best wel een lange maand dat november best wel een week geleden al het gevoel dat de maand voorbij was. Best wel geen hele toffe maand geweest maar het eindigt beter dan het begon en laten we dat dan maar als positief zien in tegenstelling tot mijn thuistest want die was negatief.

Best wel blij dat mijn kies eruit is best wel geen last meer gehad tevens gaat de genezing voorspoedig en heeft de antibiotica ook geholpen voor dat oor wat ik had. Best wel alles staat ik verbinding, dus als je tandenknarst is het een poging waard de tandarts een foto te laten maken. Best wel mogelijk dat je een dode kies hebt en de bacteriën je weerstand aantasten of zoals bij mij een oorontsteking en verkoudheid veroorzaken. Best wel voor degen met keelpijn droptoefjes zijn lekker en ik hou niet van drop.

Best wel al een beetje in de kerstmodus de eerste muziek schalt alweer en het kleine kerstboompje voor de deur is versierd. Best wel dat kleine boompje wat ik vorig jaar inclusief kerstlichtjes voor 7 euro gekocht heb en het prima staat te doen voor de deur.

Best wel nog eens pompoensoep gemaakt want crème fraîche moest op. Best wel meteen de laatste keer want ik kan niet zo goed tegen dat spul. Best wel jammer dan want best wel lekker die soep!

Best wel heerlijk in Oirschot gewandeld maar best wel ook nog een ander stukje niet laten zien, best wel binnenkort de blogpost.

Best wel op goed geluk nieuwe winterse sokken gekocht en die van Stanley te koop bij Ac.tion zijn goed, krimpen niet en zijn lekker warm.

Best wel bezig geweest met mijn zoektocht voor het door mij geadopteerde oorlogsgraf. Best wel de voormalige consul van Sint Oedenrode geweest. Best wel mooi gesprek gevoerd door een glazen deur. Best wel lief cadeautje gekregen want de beste man is een zeer goede en bijzondere kunstenaar!

Best wel weinig tv gekeken maar bij toeval kwam ik op de BBC Marry Poppins tegen, best wel supercalifragilisticexpialidocious.
Best wel ook een tip om Even tot Hier te kijken op de zaterdagavond 21:30 uur ze behandelen de belangrijkste punten uit het nieuws en doen dat op een zeer vermakelijk en ook duidelijk manier.

Best wel langs mijn droomhuis gereden die helaas niet op het juiste adres (mijn huidige) staat maar toch de moeite waard is om even te delen, al jaren verliefd op dat huis en wat een sfeer met die versiering!Droomhuis

Best wel iemand opgevallen dat ik het nog niet over boeken heb gehad? Best wel nu natuurlijk wel maar best wel binnenkort ook meer. Best wel een toptip gekregen van mrs T. van Triltaal, het boek Vriend en Vijand gaat deels over een zuster die in het noodhospitaal werkt van Sint-Oedenrode en later in die van Leopoldsburg, mooie link met mijn onderzoek naar George Dry en mijn nooit te stillen interesse in de Tweede Wereldoorlog en Operatie Market Garden.

Best wel dit moet ik even kwijt: Best wel heerlijke muziek en best wel schattig:

24 thoughts on “Best wel 46; over positief, negatief, versiering en iets schattigs

 1. Dat filmpje is echt heel schattig. Maar ik ben vooral blij om te lezen dat de ellende met je kies enzo voorbij is. ‘Even tot hier’ is momenteel het enige tv dat ik kijk. Maar ik ben ‘m zaterdag weer vergeten, geloof ik.

 2. Best wel heel leuk om Mary Poppins weer eens te kijken! Balen dat je kies dood bleekt te zijn en zo veel ellende veroorzaakte, maar fijn dat het nu, met hulp van antibiotica, weer beter met je gaat. Oorpijn is zó naar.

 3. Best wel balen dat je het niet zo’n leuke maand vond! Bij mij is-ie dus wel omgevlogen. Ik ben trouwens ook groot fan van Even tot hier.

 4. Best wel een leuke best wel. ♥
  Gruwelijk blij met jouw werk rondom de oorlogsgraven en je enorme betrokkenheid bij WWII. En trots dat ik jou kon verrassen met een boekentip!
  Want dat is superbelangrijk!

  Zou je wel aub mijn naam willen veranderen in Mrs. T.? Dat zou ik enorm waarderen.

 5. Leuke kleurrijke ditjes en datjes hier vandaag. Maar het belangrijkst is toch het herstel van je oor- en kiespijn! Je zult de hele decembermaand toch kiespijn houden … brrrr.

 6. Best filmpje over “jong geleerd is oud gedaan” …eh… als is dat Ierse dansen misschien toch niet me jé van hét op mijn leeftijd. Maar wat schattig die kleintjes.
  “Even tot hier” kijk ik best wel al vanaf het begin, best wel geweldig die knullen.

 7. Best wel een hoop onderwerpen. Best el goed dat de ellende in het gebit opgelost lijkt en de pijn weggezakt…Best wel een fijne maand december gewenst….

 8. Oeh, die Ierse dans. Ik vind dat zó knap. Hoeveel conditie hebben die mensen? Dat moet echt bizar zijn. Best wel eens met dat bord over Black Friday trouwens. En heerlijk dat je ellende met/van de kies de goede kant op gaat.

 9. Ja, leuk huis! Zou het wel van binnen willen zien. De ramen zijn wat klein, zou het daar donker zijn?

 10. Ik ben best wel ook iemand die altijd dol is geweest op blokhutten en houten woningen én van pompoensoep met flink wat room erdoor!

 11. Best wel schattig filmpje zeg. Een droomhuis met zoveel hout? Dat moet je ook verven he. Brrrr. . Ik zou hem in de open haard doen.

  Love As always
  Dimario

 12. Dus dat is je droomhuis Liesbeth? Groot! Lijkt best wel op een combinatie van Amerikaanse blokhut en Oostenrijks Alpenhuis. Het mooie is, het is van hout. Dus je kan regelmatig ’s nachts een paar balken wegnemen, samen met Frans en de Willy’s. Als je dat voorzichtig genoeg doet valt het niet op en heb je binnen een jaar ofzo al het hout op je favo plek. Frans even laten bouwen en voila! (Goed dat je mond en omstreken weer in orde zijn!)

 13. Best wel heel veel positieve dingen in deze post. Fijn dat alles met je tand weer in orde is. Ben benieuwd naar de zoektocht van je geadopteerde oorlogsgraf.

Comments are closed.

Back To Top