Best wel 45 beetje herfst en zo
Best wel

Best wel 45 beetje herfst en zo

Best wel vlot voorbij deze maand niet heel gek als je ruim een week met een kop vol snot rondloopt en nergens heen wil. Best wel blij met de late herfst best wel binnenkort meer maar wel alvast een voorproefje.

Best wel erg blij met de officiële papieren van de Oorlogsgravenstichting, best wel bezig met het nagaan van wat er met George Dry is gebeurd kan nu alvast verklappen dat het boek over de bevrijding van Den Bosch terug de kast in kan.

Best wel de film Summerland gekeken film, prachtige Britse oorlogsfilm over een bijzondere vrouw die tijdens de oorlog de zorg krijgt over een knul en daar bepaald niet op zit te wachten.

Best wel verbazingwekkend veel programma’s gekeken de laatste tijd best wel veel NPO 1. Best wel Aria hoewel niet helemaal mijn genre vind ik de uitleg bij de aria’s erg interessant. Best wel Flikken Rotterdam hoef ik niet uit te leggen toch? Best wel Chansons alleen al voor de bromance tussen Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps kijken dit programma. Best wel niet mijn taal, stad of muziek trouwens maar wel een heerlijk programma. Best wel mijn favoriet van deze allen is In de voetsporen van de Wederopbouw, met presentator Philip Freriks. Best wel interessant want het gaat natuurlijk over Rotterdam maar ook over de Marshallhulp en de vele mensen die naar het buitenland zijn vertrokken. Best wel oo Jochem in de Wolken gekeken, alleen al kijken omdat Nederland zo mooi is.

Best wel andere zender maar natuurlijk volg ik ook dit seizoen het Perfecte Plaatje ondanks dat ik gestoord word van al die reclame.

Best wel nog een boekenbeurs bezocht was in het pand van mijn favo tuincentrum maar binnen rook het naar boeken en op sommige plaatsen beschimmelde boeken. Best wel gevaarlijk want boekenschimmel is best wel besmettelijk. Best wel doorgegeven maar best wel weinig interesse. Best wel niet mijn probleem want ik snuffel aan mijn boeken voor ik ze koop.

Best wel bizar die benzineprijzen best wel met liefde naar België gereden en naast nog redelijk betaalbare benzine en de standaard dingen ook nog een gebraden kippetje gescoord best wel voor herhaling vatbaar!

Best wel nieuw segmentje; dit moet ècht ergens kwijt. Best wel een bizar bijzondere pizzatent gevonden, best wel beetje uit de buurt maar met best wel bijzonder orgel. Best wel doorgestuurd door mijn vader dan weet je meteen waar ik die rarigheid vandaan heb en dat ik er dus niks aan kan doen maar ze hebben dus gigantische orgels die een heel orkest aan instrumenten aansturen in pizzatenten in Amerika en nu wil ik erheen.

Best wel boeken gelezen waaronder Het Schuilhuis. Best wel mijn twijfels bij het boek gehad want ja teveel braaf gedoe en zeker teveel liefde en ook best jammer dat geen enkele proeflezer noch de uitgever de knijter van een tijdlijnfout herkende. Best wel jammer dat soort fouten maar alsnog credits voor Vriendjelief die zijn schaalmodel Spitfire opbouwde speciaal voor mijn boekenfoto.

20 thoughts on “Best wel 45 beetje herfst en zo

 1. Tv kijken doe ik nauwelijks dus ik heb geen idee of het leuke programma’s zijn. Ik heb wel gehoord over dat programma met Matthijs. Ik was een beetje teleurgesteld want ik dacht dat hij weg was. Maar ach, ik heb geen last van ‘m. Krijg je nooit de neiging om zo’n tijdlijnfout te melden bij de uitgever? Gewoon kijken wat ze zeggen. Die pizzatent is bijzonder, zeg. En ohhh! Jij hebt letterkoekjes!

 2. Het programma Aria is inderdaad heel informatief opgezet, ik volg het graag omdat ik de meeste aria’s ook nog eens graag hoor. Het jeugdorkest dat de boel begeleid mag er trouwens óók zijn.
  Pizza’s kunnen me niet bekoren, orgels wel maar dan wel graag met écht orgelrepertoire.
  Jochem is een bijzonder geval, een geweldige vent maar zó druk.

 3. Best wel bizar hoe snel oktober voorbij is gegaan inderdaad. Best wel goed klinkt die film!

 4. Hoor dat er meer mensen verkouden zijn, zal wel door de herfst komen.
  Geeft mij ook een gerust gevoel, ik ben gewoon als andere, verkouden. Hans

 5. Dat boek zou ik best willen lezen!!! En neem van mij aan ik hoor elke dag ‘Spitfire’ hier. Het is echt de favoriet van Frans.

 6. De enige plek waar een boek écht op zijn plaats is is tegen een spitfire. :-) (Spitfire, hoe lang is het geleden dat ik dát woord gelezen heb! Ik las vroeger wel oorlogsromans, dat wil zeggen vanuit Engels standpunt beschreven luchtgevechten en bombardementen. ‘Flak! Flak!’, schreeuwde Francis. ‘Dammit!’, riep Dereck boven het geraas van de half weggeschoten propeller uit. ‘Net nu! Hadden die klootzakken maar even gewacht! Nu moet ik…’ Hij viel stil en toen voorover op de stuurknuppel. Bloed stroomde langs zijn slaap… )

 7. Best wel lief dat vriendje dat speciaal voor de foto deed. Kan me voorstellen dat zo’n fout in het boek stoort.

 8. best wel weer een berg best wel :)
  dat doet je vast en zeker alle narigheid vergeten , zoals de reclame en hoge prijzen

Comments are closed.

Back To Top