Best wel 44 over knappe poesjes, leuke ritjes en meer

Best wel 44 over knappe poesjes, leuke ritjes en meer

Best wel een lekkere maand deze september, best wel snel voorbij ook maar vooral best wel veel leuke dingen gedaan. Best wel genoten van eindelijk wat fatsoenlijk bij het jaargetijde passende weer en best wel tevreden met wat we met Willys de jeep konden doen. Best wel 44 over knappe poesjes, leuke ritjes en meer.

Best wel met Willys op een klein kampementje gestaan. Best wel vooral bezig geweest mensen wat te vertellen over die periode in onze geschiedenis en vooral ook bezig geweest mensen uit Willys te houden. Best wel alleen mensen want toen kwam iemand met een heel knap poesje genaamd Nala en tja dan zie ik mijn kans schoon.

Best wel lekker gefietst deze maand. Best wel mijn kans schoon gezien want ik weet inmiddels uit ervaring dat september mooi is, tot ze dat niet meer is.

Best wel als vanouds veel met de Tweede Wereldoorlog bezig geweest. Best wel september is bevrijdingsmaand in het zuiden en best wel blij dat we alsnog in mindere mate, dat wel best wel, Eindhoven op zijn kop hebben kunnen zetten. Best wel bijzonder dat er alsnog mensen op straat staan te wachten. Best wel geen enorme kolonne maar genoeg om mensen een glimlach op hun gezicht te brengen. Best wel volgend jaar defilé met 50 wagens of meer!

Best wel naar het strand geweest en naar mijn familie, blog komt nog. Best wel voorproefje tussen de foto’s en mocht je naar de Hoek gaan de kringloop nabij het strand is een tip.

Best wel een heel slechte film gekeken Battle of the Bulge: Winter War. In de eerste 5 minuten proberen ze contact te maken met een Handytalky (walky talky maar groter en ouder) en zo’n ding werkt alleen met de enorme antenne eruit. Best wel stom om vervolgens de Willys te willen starten met een knop langs het stuur best vreemd want Willys heeft een startknop op de vloer om vervolgens te zeggen dat de accu dood is maar het geluid zegt dat er wel stroom is. Best wel bizar de film is uit 2020 genoeg info op YT en joh anders raadpleeg je iemand met verstand van zaken. Best wel de film uitgekeken maar vooral slecht spelen en meer fouten waren mijn deel.

Best wel gelukkig ook nog een goede film gezien Waiting for Anya (2020) is zo’n oorlogsfilm die je gerust kan kijken.

Best wel een leuk hondje in de kringloop gezien, had ik ook wel willen kopen maar iemand anders had het al in z’n mandje dus kocht ik maar boeken.

Best wel na heel heel lang zoeken eindelijk een deel van de Jonge Geuzen gevonden in de kringloop. Best wel jeugdsentiment deze serie en zo leuk om eindelijk een boek van toen in handen te hebben. Best wel verslonden ook natuurlijk en jeetje wat een braaf boekje!

23 reacties

 1. Oh die hond, zo schattig! Die zou ik ook wel willen kopen haha, nog beter dan boeken. En die kat is ook heel mooi, amai.

 2. Oeh! Heel slordig al die fouten in een film! Ik kan daar ook slecht tegen. Waiting for Anya kun je via Amazon kijken dus dat zal ik eens doen. En wat een knapperd op die eerste foto! Op de laatste foto ook, trouwens.

 3. Ik kijk zelden een oorlogsfilm. De meeste die ik kijk zijn sci-fi. September was zeker snel voorbij.

 4. Wat een schitterende katje! Bij mij in de straat woont een witte kat zonder oren. Die is echt heel lelijk, maar wel lief denk ik want zo kijkt ze/hij uit zijn/haar blauwe ogen. (Een genderneutrale kat, een koes?) Het is als noorderling raar te beseffen dat het zuiden inderdaad veel eerder bevrijd was dan wij. Grappig dat als je ergens verstand van hebt, je de grootste fouten ziet van mensen die er geen hout van afweten, zoals met de Willy’s in die film. Het zou mij niet zijn opgevallen. :-)

 5. Het is een gezellige afwisselende maand geweest, dat is wel duidelijk.
  Dacht eerst 44 poesjes te zien, maar na nog eens lezen was het duidelijk.
  Een poes en een hondje. Hans

 6. Best wel veel verschillende dingen gedaan. Leuk om te zien dat je zo bezig bent geweest.

  Love As Always
  Dimario

 7. De werking, herkomst en het idee achter de Willys (van Willys Overland de maker) mogen de eigenaren zelf vertellen. Maar er zijn oude filmpjes genoeg waar je een beeld krijgt van het kunnen van de wagen.

 8. Onlangs zo’n prachtige kat in de stad zien wandelen. Moet toch een kostbaar beestje zijn dat je niet zomaar laat rondscharrelen lijkt me. Op jouw foto draagt het waarschijnlijk niet voor niets een tuigje.

 9. mooie en leuke best wel’s , jammer dat ze geen realistische film kunnen maken in 2020 over de werking en zo meer van een Willy
  ja september was best goed wandel en fiets weer hé , ik maakte samen goed 350 km nog
  en inderdaad ik genoot een fijne dag in DPA , gillende kinderen kan ik me redelijk goed van afsluiten hoe f ik een Vlaamse en Nederlandse klas uit elkaar kan houden weet ik nu ook

Reacties zijn gesloten.