Best wel 43 over weinig zomer, boeken en een ijsje

Best wel 43

Best wel de goden lopen verzoeken op fatsoenlijk weer, op en neer gesjouwd met ventilatoren, expres geen ijs gekocht en heel opvallend mijn korte broeken eens lekker allemaal gewassen maar het mocht best wel niet baten. Best wel prutweer deze zomer en omdat het van mij nu ook niet meer hoeft wens ik jullie allemaal een zomerse herfst.

Best wel enige last van mijn pols gehad waardoor Willys binnen duwen niet mogelijk was. Best wel vernuft in Vriendjelief.

Best wel gefietst en gewandeld op 1 dag het moest best wel niet gekker worden. Best wel fijne wandeling afgesloten met een aardbeien ijsje.

Best wel veel courgettes gegeten best wel in de tuin van de buurman mogen halen en vrienden geworden met de haan-van-hiernaast. Best wel omdat een goede gast niet alleen komt halen maar vooral lekkere koekjes en appeltjes komt brengen. Best wel ook fan van de kippetjes maar de haan was minder schuw.

Best wel naar Orientalis geweest hoop binnenkort nog een museum te kunnen bezoeken. Best wel geen zin in gehad de laatste weken best wel overal te druk.

Best wel pech want heb best wel een oorontsteking. Best wel niet zo’n oor met heftige pijnen, maar vooral best wel muf oor en irritant gevoel. Best wel zelfs verbaasd over het ‘oordeel’ van de dokter. Best wel anderhalve week aan de neusspray om mijn buis van Eustachius vrij te houden. Best wel kansloos en inmiddels druppels. Best wel goede hoop dat de oordruppels wel hun werk gaan doen.

Best wel veel kringlooprondjes en best wel leuke items gescoord. Best wel ook boeken gelezen en weer doorverkocht. Best wel kringlooprondje gedaan waarover binnenkort meer, maar best wel leuke boeken sowieso gescoord.

Best wel de serie Chernobyl (2019) gezien best wel heftige maar zeer goede serie.

Best wel een trippie gereden met de Willys jeep best wel binnenkort meer uiteraard maar koetje bovenaan op de foto werkte alvast lekker mee.

 

24 reacties

 1. Jij wenst ons een zomerse herfst en de zon gaat schijnen. Dank je wel! Zelf vind ik het niet eens zo erg dat we geen hittegolf hadden deze zomer, maar het gebrek aan licht heeft me niet echt goed gedaan merk ik.

 2. Ik schrik steeds als ik hoor dat het september is. Voor mijn gevoel is het april of zo en moet de zomer nog beginnen. Helaas…
  Die foto van die koe is fantastisch. Wat zijn ze toch mooi, he? En nu heb ik zin in lange vingers.

 3. Best wel pijnlijke toestand zo’n oorontsteking, hoop dat je er nu snel vanaf bent. De zomer was best wel een prutzomer, ben ik best wel met je eens.

 4. Onee die hitte is niks voor mij, maar de vele dagen met te lage temperaturen om met de jeep te rijden en de regen daar doel ik op.

 5. Ach, het is best wel eens lekker om niet over een te hete zomer te klagen… Maar dit was inderdaad best wel prut.

 6. Een Hollandse zomer, wat heb ik er naar uitgekeken. En blij dat het zover weer eens is. Chernobyl is zeker een geweldig verhaal, al kende ik de realiteit ook, en die is niet fijn geweest. Als iets bewijst dat het communisme niet werkte dan deze ellende daar indertijd. Maar heldenrollen voor mensen die de brand en gevolgen hebben bestreden. Kringlopers bezochten wij ook deze zomer weer, maar ook veel andere plekken. Verslagen volgen vanzelf in de komende dagen en weken….

 7. Beterschap met je oor, kan me nog herinneren dat ik als vijfjarige zeer pijnlijke oorontsteking had ….. en dat is al best lang geleden ….

 8. Vrienden worden met een haan kan niet iedereen. De haan moet het wel toestaan, en je moet niet bang zijn. Redelijk wat mensen zijn bang van hanen.

 9. Het was geen hete zomer, maar dat vind ik niet zo erg.
  Oorontsteking is verschrikkelijk.
  Gelukkig ook er nog op uit geweest met Willy. Hans

 10. je hebt best wel weer wat best wel mee gemaakt
  en op het weer na , en erger nog de oorontsteking
  best ook wel leuke dingen gedaan
  beterschap

 11. Ik ben bestwel geschrokken van jouw oorontsteking.

  Achteraf bekeken is indertijd mijn doof worden gestart met een oorontsteking.

  Ik wens jou een voorspoedig en geheel herstel.
  Maar ook wens ik jou een plezierige nazomer.

  Optimistische groet,

Reacties zijn gesloten.