Best wel 41

Best wel 41

Best wel heel vlot gegaan deze maand best wel vooral genoten van de tuin, paar ritten en veel kringlopen. Best wel nog steeds geen fan van hittegolven maar ook niet van dat weer van gister en vandaag best wel bizar 16-18 graden eind juni. Welkom bij blog maandoverzicht best wel 41.


Best wel nieuwe publicatie met het gedicht over de Schommel in Nijmegen. Best wel deze keer voor een website voor kinderen die leren over herdenken. Best wel initiatief van Nationaal comité 4 en 5 mei. Best wel heel blij mee dat een deel van mijn gedicht en foto worden gebruikt. Best wel even zoeken:
ga op denkboek.nl (niet met klein scherm) naar ‘herdenken’ dat is die knul met bloemen
druk op start op de kaart van Nederland en even wachten dan klikken op Jopie.
Best daar zie je wat er in Nijmegen gebeurd is en waarover mijn gedicht dus gaat.
Best wel even doorklikken dan op ‘aan de slag’ wat best wel over rituelen bij herdenken gaat,
onderin staat ‘het gedicht’, best wel even doorklikken,
het is interactief en voor kindjes gemaakt om zelf een herdenking in elkaar te zetten.
Best wel op het rechter luidsprekertje klikken en je hoort een kindje een deel van mijn gedicht voorlezen die naast een foto van mijn hand van De Schommel staat.

Best wel voor het eerst Bestie m’n huis laten zien. Best wel nog geen kans gehad daarvoor, Bestie bracht mijn favo boek van vorig jaar mee best wel top cadeau! Best wel ook het boekenweekgeschenk gekregen die ik waarschijnlijk ook nog ga lezen best wel ja.

Best wel lekker kaasstokding-iets van Lidl. Best wel ook de salades ontdekt met tonijn in zonnebloemolie prima te hachelen het is dus toch al die prutsauzen waardoor salade en ik nooit zo’n goede combi was.

Best wel veel autoprutserij hier geweest maar daardoor ook twee kringlopen ontdekt bij een onderdelenzaak waar ik het liever niet over heb. Best wel heeel mooie kringloop in Beneden-Leeuwen. Best wel ook alweer boeken gelezen en doorverkocht.

Best wel een mini sinkhole voor de deur.

Best wel naar de tuinwinkel geweest waar de bijtjes al op de bloemetjes zaten. Best wel deze fleurigheid laten staan maar best wel binnenkort een tuinlog met wat ik wel meenam.

Best wel geschrokken van de (boeken)prijzen van Het Goed. Best wel gewezen op de prijzen maar dit bleek aan het personeelslid te liggen zodra het boek er is keuze uit een verdeling met . Best wel bizar dat het boek van Bibian Mentel bijna 70 euro kostte toen die uitkwam, jaja dat ligt echt aan het personeel. Best wel andere kringlopen aan het bekijken voor boeken inmiddels.

Best wel ook kunnen helpen met bandje plakken van Willys.

Best wel voor het eerst bier gekocht, best wel voor de slakken niet voor mij.

Best wel een buitje daar in den Brabanden (vlek voor privacy). Best wel de regenton plus alle emmers vol zeg maar.

Best wel naar de kapper geweest record te kort knippen van mijn haar is verbroken! Best wel gezegd ‘op mijn schouder’ best wel enorm wennen dat het zo kort is.

24 reacties

 1. Wow, kan me voorstellen dat je best wel trots bent op opnieuw een publicatie met jouw foto van de schommel in Nijmwege. Best goed.

 2. Ach, die schommel. Wat een triest verhaal. Zal wel indruk maken op de kinderen. En je haar zit leuk, joh! Nog een voordeel; je bent er weer een tijdje vanaf.

 3. Best wel moeilijk om de link even te volgen op denkboek.nl maar wat leuk dat jou belangstelling en werk over oorlogsgeschiedenis niet onopgemerkt is gebleven, en jou poëzie is verwerkt in deze link.

 4. Ja en daar anap ik het nog maar voor een roman is het achterlijk en dan 10 euro tweedehands.

 5. 70 euro voor een boek?! Best wel een flashback naar mijn studietijd! Die boeken waren soms ook asociaal duur. En vaak nergens tweedehands te vinden…

 6. Snap wel dat je blij werd van die kinderherdenkingssite. Herinner me die schommelfoto nog wel en dat indrukwekkende gedicht.Leuk succesje voor je.
  Voor de tuin was het best wel goed weer dus alles zal er best wel mooi bij staan.

 7. Die foto van de schommel herinner ik mij heel goed.
  Bier voor slakken?
  Hoorde ik niet eerder.

 8. Ik ben deze maand ook relatief veel bij kringloopwinkels geweest en vond het echt heerlijk. Door de lockdown was ik bijna vergeten hoe leuk kringlopen is.

 9. Die hebben ze gevraagd en gekregen het is vanuit een goede organisatie, netjes gemaakt, voor kinderen en mijn credits staan erbij.

 10. Soms vliegen de dagen voorbij, net als de hoop op een net verzorgt kapsel.
  Als man denk ik het groeit wel weer aan, niet overal.
  Willys band plakken, dat wordt met ervaring gedaan. Hans

 11. Sakkedjie wat een weg om er te komen op die site… Maar ook wel mooi dat je daar mag staan.

 12. Best wel vervelend als ze het niet knippen zoals je wilt, maar het staat je hartstikke goed en het groeit sowieso best wel weer aan..! ;-)
  Best wel leuk als ze je foto en gedichtje gebruiken.. ik neem aan dat ze je toestemming hadden?

 13. je hebt best wel weer je best gedaan op deze best wel :)
  ja heel mooi dat ze je foto en gedicht deels hebben gebruikt voor die best wel interessante site

Reacties zijn gesloten.