Best wel heel vlot gegaan deze maand best wel vooral genoten van de tuin, paar ritten en veel kringlopen. Best wel nog steeds geen fan van hittegolven maar ook niet van dat weer van gister en vandaag best wel bizar 16-18 graden eind juni. Welkom bij blog maandoverzicht best wel 41.


Best wel nieuwe publicatie met het gedicht over de Schommel in Nijmegen. Best wel deze keer voor een website voor kinderen die leren over herdenken. Best wel initiatief van Nationaal comité 4 en 5 mei. Best wel heel blij mee dat een deel van mijn gedicht en foto worden gebruikt. Best wel even zoeken:
ga op denkboek.nl (niet met klein scherm) naar ‘herdenken’ dat is die knul met bloemen
druk op start op de kaart van Nederland en even wachten dan klikken op Jopie.
Best daar zie je wat er in Nijmegen gebeurd is en waarover mijn gedicht dus gaat.
Best wel even doorklikken dan op ‘aan de slag’ wat best wel over rituelen bij herdenken gaat,
onderin staat ‘het gedicht’, best wel even doorklikken,
het is interactief en voor kindjes gemaakt om zelf een herdenking in elkaar te zetten.
Best wel op het rechter luidsprekertje klikken en je hoort een kindje een deel van mijn gedicht voorlezen die naast een foto van mijn hand van De Schommel staat.

Best wel lekker kaasstokding-iets van Lidl. Best wel ook de salades ontdekt met tonijn in zonnebloemolie prima te hachelen het is dus toch al die prutsauzen waardoor salade en ik nooit zo’n goede combi was.

Best wel veel autoprutserij hier geweest maar daardoor ook twee kringlopen ontdekt bij een onderdelenzaak waar ik het liever niet over heb. Best wel heeel mooie kringloop in Beneden-Leeuwen. Best wel ook alweer boeken gelezen en doorverkocht.

Best wel een mini sinkhole voor de deur.

Best wel naar de tuinwinkel geweest waar de bijtjes al op de bloemetjes zaten. Best wel deze fleurigheid laten staan maar best wel binnenkort een tuinlog met wat ik wel meenam.

Best wel geschrokken van de (boeken)prijzen van Het Goed. Best wel gewezen op de prijzen maar dit bleek aan het personeelslid te liggen zodra het boek er is keuze uit een verdeling met . Best wel bizar dat het boek van Bibian Mentel bijna 70 euro kostte toen die uitkwam, jaja dat ligt echt aan het personeel. Best wel andere kringlopen aan het bekijken voor boeken inmiddels.

Best wel ook kunnen helpen met bandje plakken van Willys.

Best wel voor het eerst bier gekocht, best wel voor de slakken niet voor mij.

Best wel een buitje daar in den Brabanden (vlek voor privacy). Best wel de regenton plus alle emmers vol zeg maar.

Best wel naar de kapper geweest record te kort knippen van mijn haar is verbroken! Best wel gezegd ‘op mijn schouder’ best wel enorm wennen dat het zo kort is.