Best wel 40; mooi weer, boeken en Willys ritjes

Best wel 40

Best wel eindelijk fatsoenlijk weer mensen en best wel blij mee. Best wel beu van al die regen. Best wel bizar dat het bijna zomer is, de tijd gaat echt te snel en daarom is het nu tijd voor mijn maandoverzicht best wel 40.

Best wel ook blij dat covid op z’n retour lijkt maar minder blij dat alle daarmee ook de afstandsregels moeiteloos geschonden worden. Best wel als in een hoestende bejaarde die zonder mondkapje net voor me langs iets grijpt.

Best wel eindelijk pakketje binnen gekregen van barts zonder parts. Best wel een award voor die vent voor de meest zinloze verpakking voor twee lagers, ja dat is best wel de hele bestelling in die doos.

Best wel eindelijk weer naar de kringloop geweest en best wel enorm van genoten. Best wel leuke dingen gevonden. Best wel veel kringlooprondjes gedaan deze maand. Best wel na het droge rondje strand nog wat kringlopen gedaan waaronder een kringloop met boeken voor 50 cent!

Best wel ook een rondjes met Willys geweest. Best wel een stukje van de Liberation Route via wat minibiebs want ook best wel onweer moeten ontwijken. Best wel gister ook nog een ritje geweest in Groesbeek. Best wel genoten en best wel binnenkort meer uiteraard.

Best wel vega lasagne van Lidl geprobeerd was in de aanbieding. Best wel niet vies maar best wel heel saai.

Best wel mijn DVD’s en series opgeruimd in een ladekast op zolder. Best wel mijn boekenkast gevuld met boeken en zeer blij met het resultaat. Best wel heerlijk om in eigen kast te kunnen snuffelen want best wel op 5 boeken na allemaal ongelezen boeken in mijn kast!

Best wel stukje songfestival gekeken en vooral genoten van de Troubadour van Lenny Kür en Hardrock Hallelujah Lordi. Best wel goede reclame voor Rotterdam zo op de daken, in tegenstelling tot wat Nederland moest vertegenwoordigen.

Best wel lekker gelezen deze maand. Best wel door dat waardeloze weer uiteraard. Best wel een tweede insta account gemaakt om makkelijk mijn boeken te delen.

Best wel bankje in de tuin zeer goed in gebruik genomen. Best wel ook nog een uitkijkplatform op het kattenhuis gemaakt door Frans. Best wel bankje wordt binnenkort geverfd.

24 reacties

 1. Ik snap je hoor ik ben ook al kringloopwinkels voorbij gereden wegens de drukte. Gister trof ik er twee die verlaten waren.

 2. Je hebt best wel veel gedaan! Ik ben nog altijd niet naar de kringloop durven gaan, in verband met al die mensen die dus de regels lijken te vergeten. In december was ik voor het laatst in een ruimte kringloop waar het wel goed te doen was, maar die keer daarvoor was het in coronatijd drukker dan ik ooit had gezien in een andere kringloopwinkel.

 3. ja ik genoot weer enorm in dat mooie gebied
  en ff de zee zien was ook weer fijn
  jij kent het zelf ook , je ziet iets op tv of zelfs zonder dat , de kust trekt je aan
  en ik gaf er gehoor aan

 4. Helaas kunnen ze anderen wel besmetten. Afstand houden werkt!

 5. Van de week stond er bij mij ook eentje (bejaarde) sproeiend te vertellen dat hij beide inentingen had gehad.
  Had gelukkig zelf best wel mondkapje op.

 6. Ik ga best wel in dekking als ik bij je in de buurt kom, wil natuurlijk niet omgehoekt worden . ;-) want ik hoest nog wel eens ( wel netjes in de elleboog mét mondkapje voor. Het verpakken voor het verzenden is nog voor héél veel verbetering vatbaar. Ik heb er nooit last van want ik bestel nooit iets online.

 7. Bart zonder parts mailt ook niet terug als je hem vraagt waar het pakketje blijft. Dus nee ik bespaar me de moeite. Daarbij als je dit als inpakker wel normaal vindt, kan ik ze daar ook niet wijzer maken.

 8. Dat doe je zelf ook met je vier jongeren. Hier in de supermarkten, buiten op straat en in de kringlopen zijn het de ouderen die al maanden in groepen bij elkaar lopen, bij elkaar staan te praten, niet alleen naar de winkel gaan maar gedn beperking hebben. En sinds de inentingen is het alleen maar erger. Het valt gewoon op en als je even terug wil kijken, ik heb er al vaker iets over geschreven. Ik zie meer dan genoeg jonge mensen die zich nergens meer aan houden, maar die hoestte me niet in mijn gezicht in de Lidl.

 9. Wat mijn eigen gedrag betreft voel ik me niet aangesproken, want ik ben in een binnenruimte nooit zonder mondkap, weet wat 1.5 meter is enz.enz. Het gaat me meer om het generaliseren. Laat het verder maar zitten, Liesbeth.

 10. Maakt de bedrijven niet uit hoe groot de doos is, ze betalen per gewicht.
  Ja de corona afstand snap nog niet iedereen.
  Katten zijn mooie beesten, lekker eigenwijs. Hans

 11. Voel je je aangesproken? Mooi dan komt het aan. Er stond een oud wijf zonder mondkapje naast me te hoesten dat hebben de jongeren nog niet geflikt bij me. En toen ik haar er op wees kon ik een grote bek krijgen en heb ik haar bij me vandaan geduwd. Misschien woon jij in een jonge omgeving, ik helaas niet.

 12. Gelukkig maar dat al die jongelui zich zo keurig gedragen, ik had vanmiddag het genoegen een club van zes jongedames tegen te komen en werd er niet vrolijk van, maar ja bejaarden zijn vervelend en lopen in de weg.

 13. Best wel bizar die verpakking. Waag je daar dan ook een mailtje aan richting verzenden?

  Die kattenplatforms: geweldig!!!!

 14. Die informatie over het omhoeken van een bejaarde had ik ook best wel nodig (want ja, velen van hen hoesten als een malle en van afstand hebben die dan niet gehoord), dus dank!

 15. Het lijkt me toe, dat dat uitkijkplatform best wel meteen goed gebruikt werd ook.. net als het bankje. :-)
  (en de boekenkast..best wel!)
  Best wel weer een leuke verzameling best wels.

 16. Zo’n hoestende persoon zonder mondkapje vind ik ook lastig. Ik had er laatst ook eentje, en ik kan daar toch wel niet goed van worden…. Waarom houden mensen zich niet nog even aan de voorschriften….?!

 17. owh een bankje verven, dat moet ik ook nog doen. Wil eigenlijk nog een bankje erbij maken. Verder de tuin nog aan kant maken, daar is het mooi weer voor nu.
  Jammer dat ik nu weer moet gaan werken ;-)

  Love As always
  Dimario

 18. best wel weer je best gedaan met de best wel :)
  pik er 1tje uit , Groesbeek , ma het lezen en zien van de Willy op dat weggetje , denk ik , ja die kant moet ik ook weer eens op
  vandaag de duinen door naar zee :)

Reacties zijn gesloten.