Best wel

Best wel 4

We zijn best wel alweer een maand verder. En waar ik hiervoor over best welde, dat is grotendeels waar. Ik ben officieel inwoner van Natdorp wat best wel de bijnaam van hier gaat worden. Ik heb de sleutel van mijn kleine huisje in Eindhoven ingeleverd, maar ben nog niet uitgeblogd over dat best wel kale hok. Als brave huurder heb ik Frans de gaten in de muren op laten vullen nadat we eerst alle ongelofelijke hoeveelheid pestzooi eruit hebben gesjouwd. Het is nu best wel een enorme stapel in de gang. Foto’s van mijn nieuwe woonst volgen, maar nu nog even niet. Nu mogen jullie fijn van best wel 4 genieten, over ingepikte, al dan niet gebruikte en nog niet afgeschoren wollen dekentjes.

Best wel koud, mijn dames zijn het er juichend over eens.

Best wel kut als je met 2 zonnestralen en nog nattig haar een selfie probeert te maken omdat diegene op je blog meer dan een jaar oud is om dan gegrinnik te horen. Niet van één of ander kind maar van je eigen vriend. Best wel verneukte foto’s hoe doen al die wijven dat toch. Ik maak er 41 en gooi er 40 weg. Mocht je benieuwd zijn naar het resultaat, lees dan mijn vernieuwde ‘de fotografe‘.

Het eerste lammetjeBest wel het eerste lammetje van dit seizoen. Best wel jaloers dat die 2 geen last van dat gure weer hebben.

Best wel bijzonder de zon schijnt en het sneeuwt. Best wel bijna lente mensen. Maar voor nu vriezen mijn tenen er best wel vanaf.

Best wel irritant als je muziek zit te luisteren en een blog probeert te produceren, dat je vriend expres gaat liggen miauwen vanaf de bank, wetende dat ik dat wel hoor door mijn koptelefoon. Drie keer raden naar wie ik vanavond miauw als ‘ie andere plannen dan slapen heeft. Zeg maar miauw met je staartje.

Iemand miste het rode dekentje?Best wel iemand die Doezels dekentje miste op de foto. Nou die is er nog en best wel een stapel dekentjes meer. Met 2 dekbedden en de overbekende fleecedeken op m’n bed heb ik het heerlijk warm. Op Doezels toren ligt de andere gestipte deken tenzij die in de was is, zoals tijdens de laatste fotosessie.

Best wel enorm veel euro duurder per maand mijn oude huisje in Eindhoven, serieus ruim een kwart en ik betaalde al teveel. Best wel belachelijk voor een hok van nog geen 30 m2.

Best wel jammer dat ik nu weer naar de kapper moet, in plaats van dat de kapper komt. Dag thuiskappert zal je missen!

Best wel 4Best wel mijn nieuwe dekentje èn m’n stoel kwijt!

19 thoughts on “Best wel 4

 1. Best wel een toffe kat op best wel warme dekentjes. En best wel wat verandering inderdaad. Komt vast allemaal goed. ?

 2. Best wel leuk al dat kattenvolk :-) Maar ja, als het allemaal prinsjes(prinsesjes) zijn, blijft er nog minder ruimte over voor jullie……….

 3. Best wel mazzel dat je je bed en je dekentje kwijt bent, maar je leesboek er nog ligt.
  Het zal best wel even wennen zijn…
  Heb het fijn komend weekend.

 4. Best wel een lief snoetje voor iemand die, naar eigen zeggen, ” soms wat bot en grof” is, die Frans heeft het volgens mij nog niet zo gek bekeken.;-)

 5. Ik sluit me bij de anderen aan. Goeie selfie! Ikzelf kan 1000 selfies maken en ze allemaal wegdonderen. Want ja, de foto kan best wel gelukt zijn, als je een rotkop hebt is er nog niks gewonnen. (Valt wel mee hoor, ik gooi er niet meer dan 999 weg :-) )Veel pret in Natdorp!

 6. Knappe selfie is het geworden Liesbeth en ondertussen zal je ,je draai al el wat gevonden hebben Zo ben je klaar om de lente te ontvangen.

 7. ha die Liesbeth
  nu die ene gelukte selvie mag er best wel zijn hoor :)
  het is ook best wel een overstap weke jij en Doezel maakte
  en wie weet vind je nog een kapper die best wel aan huis wil komen
  fijne avond groet

 8. Best wel veel veranderingen en vast veel inspiratie om verder te schrijven. Leuk.
  En iid hoe die tutteballen dat doen, een selfie maken? Ik bak er ook helemaal niets van.
  Je ‘de fotografe’ is een leuke schriftelijke selfie geworden. Ik denk precies zoals je bent.

 9. Je bent klaar voor een nieuwe start.
  Sinds de digitale fotografie kunnen we er lustig oplos klikken.
  Katten zijn gezellige huisvrienden. Hans

 10. Het zijn best wel hele veranderingen Liesbeth, en natuurlijk ook best wel wennen voor Doezel.

 11. Best wel een top fotografe die de foto maakte op mijn log KAARTJE.

Comments are closed.

Back To Top