Best wel 37

Best wel 37

Best wel prima dat maart voorbij is voelde best wel als januari stemmen februari met thermokleding. Best wel blij met die dagen mooi weer, best wel lente!

Best wel naar The Platters zitten luisteren ik vind jullie allemaal lief maar deze generatiekloof is niet te overbruggen.

Best wel een publicatiepagina gemaakt. Zie het menu of klik hier.

Best wel trippie gedaan naar interessant WO2 dingetje. Best wel later meer maar best wel een goed ding om even weg te zijn. Best wel niet goed voor mij maarts weer en weken binnen zitten en niks leuks te doen.

Best wel kort katten nieuws Maria gaat best wel stukken beter die is van haar gesnotter en gekuch af. Best wel bezoek gehad van een ander poesje maar daar best wel meer over binnenkort in Doezels week in foto’s.

Best wel tijdslot voor Action gereserveerd, best wel niet helemaal los gegaan alleen gekocht wat nodig was plus 3 dingen voor mijn flatlay foto’s. Best wel ook nodig, maar de volgende keer liefst weer tweedehands.

Best wel pannenkoeken gebakken en het eerste Mek-Donald ijsje gehaald, best wel met Twix best wel een aanrader. Best wel niet op 1 dag trouwens hoewel pannenkoek met ijs ook best wel lekker is.

Best wel gister ook trippie gedaan dat kan niet anders met zulk mooi weer. Best wel binnenkort meer maar best wel ook wat moois geruild in een minibieb.

Best wel lekker gelezen bezig met boek 29.

Best wel niet zo blij met de coronacijfers best wel raar dat er net na het stemmen opeens meer getest wordt. Best wel toeval zeker?! Best wel gaan stemmen overigens hier in het dorp leek het carnaval maar dorp verderop was er beter nagedacht over de locatie.

Best wel weer boeken opgehaald en best wel ook een hele hoop meuk. Best wel ook een bijzonder boekje waar ik niet zo goed raad mee weet en binnenkort jullie hulp voor vraag.

Best wel korte best wel, best wel goede hoop voor komende maand dat ik wat meer te best wellen heb.

29 reacties

 1. Amai, 29 boeken alweer! Zotjes. Ik zit aan boek 13, en ik had er maar 12 ingesteld als doelen haha, dus dat gaat ook goed!

 2. Best wel mooie portretfoto van jezelf, wauw de liefde doet je goed, je wordt steeds mooier.
  Ja de kloof tussen only you én only you is best wel groot maar, voor mij toch best wel zonder rillingen te overbruggen.;-)…

 3. Qua ijs van die grote gele M kan ik de variant met Orea ook aanraden. En best wel leuke best wel foto bovenaan!

 4. Qua koken heb ik weinig talent maar pannenkoeken flippen dat kan ik. Voor de rest is het eten hier klaar als de rookmelder af gaat.

 5. Oeh! Je publicatiepagina is echt heel gaaf! Ik overweeg ook een shopafspraak te maken bij de Action. Ik heb koelkastmagneetjes nodig voor mijn moeder (kan ze kaartjes op haar koelkast hangen). Maar het voelt heel suf om daar een shop afspraak voor te maken. En bij jou zijn zelfs foto’s van ijsjes mooi, hè!

 6. je was er best wel weer druk mee
  je zag het , ik deed mijn best ook
  lekker fietsen in de vrije natuur , deels waar tot voor zeg 2 jaar geen mens van gehoord had , in het weekend zou ik daar nu nooit heen gaan
  best wel goeden nachtrust gewenst

 7. Best wel 1 april morgen, mooie publicatiepagina, en eh the platters: only for Yoe en Yoe alone

 8. We passen ons gewoon aan, winkelen, bewegen en afstand houden.
  We genezen en genieten gewoon van het mooie weer. Hans

 9. The Platters! Liesbeth, dat is een geweldig zootje zangers(es). (Sprak hij als best wel geen generatiegenoot) Yes, I’m the great pretender (oehoeoehoe). Ik mag binnenkort ook op een trippie. (Kan niet wachten.) Prachtig zelfportret overigens!

Reacties zijn gesloten.