Best wel 36

Best wel 36

Best wel vermoeiende maand geweest. Best wel enorm van de sneeuw genoten en iets minder van de ijsbloemen op de ruiten. Best wel heel blij dat ik Mickey in de sneeuw foto’s heb kunnen maken maar ook best wel blij dat het lente begint te worden.

Best wel nog meer katten nieuws Doezel heeft beloofd zeer binnenkort de laptop ter poot te nemen.

Best wel de kerstboom het huis uit gezet (3 dagen geleden pas) staat nu bij de rest op de oprit. Best wel nog met lichtjes!

Best wel bloeiende krokus en sneeuw binnen een paar dagen.

Best wel ijs in de zonnekap van mijn camera. Best wel nog nooit meegemaakt.

Best wel een bestelling opgehaald bij Action, werkte top mogen ze er van mij inhouden!

Best wel door Frans een tijdelijk overdekt plekje voor de vogels gemaakt inclusief bakken voer en bolletjes. Best wel zodra we wegliepen roodborstje erin. Best wel schranspartij van gemaakt die vogeltjes. Best wel een musje gezien die zich een weg de pindakaaspot in at.

Best wel genoten van de sneeuw, ijs is niet aan mij besteed tenzij op een stokje maar die sneeuw mensen zo geweldig!

Best wel het burengerucht seizoen begonnen met de Final Countdown. Best wel bizar dat weerbeeld deze maand.

Best wel ook diverse malen via bestuurderskant in de auto moeten stappen en doorschuiven. Best wel niet handig maar ik word er vast nog eens lenig van.

Best wel Fakebook opgezegd was het best wel beu. Best wel ooit aan begonnen om de WO2 groepen bij te houden en eventueel wat boekengroepen te volgen. Best wel 2 keer boek verkocht en de evenementen zullen ook dit jaar nogal dun bezaaid zijn.

Best wel nieuwe sloffen gekocht bij Lidl. Best wel eerder gezien maar laten liggen maar best wel blij dat ik ze alsnog gekocht heb. Best wel super lelijk maar zó lekker warm best wel doordat ze een maat te groot zijn en mijn gevoerde huissokken er dan in passen.

Best wel al 17 boeken gelezen dit jaar, zat best wel 1 dunnetje bij dus eigenlijk best wel 16,5.

Best wel Overlord op Netflix gekeken niks met oorlog te maken gewoon een vreselijk afgrijselijke horrorfilm. Best wel ziek zulke films want de nazi’s hebben heel erg zieke dingen gedaan maar maak er dan een serieuze film over. Best wel Netflix weer opgezegd.

Best wel gewandeld met dat mooie weer best wel blogwaardig rondje waar ik binnenkort op terug kom.

25 reacties

 1. Het is inmiddels 19 maar zijn we iets dunnere boeken. Gewoon lekker blijven lezen het ontspant de geest meer dan Netflix of tv.

 2. Wow 17 boeken dit jaar al! Ik zit nu aan mijn achtste en dat is voor mij echt al een zotte prestatie haha.

 3. Ik ben niet best wel maar heel erg blij dat het lente wordt! Hoewel die hond in de sneeuw om op te vreten is. Ik had een voedersilo gekocht en strooivoer voor arme hongerige vogeltjes. Geen vogel gezien. Zucht.

 4. Jij bent best wel een koukleum, maar dat mag best van mij hoor. Wacht met spanning tot prins Doezel weer van zich laat horen.Hij schrijft best wel leuk.

 5. Die kan ik toch niet buiten zetten als het vriest arme boom.

 6. Jij hebt écht al veel gelezen! Heerlijk. En die sloffen zien er best wel heel erg heerlijk uit.

 7. Wat heb je de kerstboom nog lang in huis gehad! Ik houd het nooit lang uit met dat ding, en doe hem meestal meteen de dag na Kerst het huis uit.

 8. Best wel leuk om dat allemaal hier te lezen. Was denk ik ook best wel koud voor Willy…

 9. Best wel een leuke blog gelezen… ja deze van jou dus ;-) Dat is wel echt laat hé, om nu pas de kerstboom aan de deur te zetten LOL. Van Facebook wordt ik de laatste tijd ook minder vrolijk en Netflix is evenmin aan mij besteed. Op naar de volgende maand maar…

 10. Fijn stukje, Liesbeth! Best wel prettig om te lezen en het geeft een best wel prettig gevoel. Best wel een beetje als ’s ochtends vroeg als eerste voetstappen zetten in de versgevallen sneeuw.

 11. Je was laat met de kerstboom, nu wel een witte ‘kerst’.
  Maar de winter was kort, dus je slofjes kunnen bijna weer uit. Hans

 12. Warme voeten vind ik niet alles. Koud ook niet, maar ik zit graag zonder sokken met de voetjes omhoog.

  Love As Always
  Dimario

 13. je was er best wel weer druk mee :)
  blogwaardige wandelingen zijn we dol op

  op zo’n wandeling trof ik de kabouters in hun bos
  en bij een ander blog , trof ik kabouters en ik dacht gelijk aan die wandeling binnenkort weer eens lopen

Reacties zijn gesloten.