Best wel 35

Best wel 35

Best wel lange maand geweest dit. Best wel zoveel mogelijk aan de wandel geweest met mooi weer. Best wel balen dat het overal zo druk was zodat veel wandelingen uiteindelijk kleine ritje worden en vrij weinig wandelen. Best wel jammer dat mensen het idee hoe minder zielen hoe meer vreugd niet begrijpen. 

Best wel lekker aan 2021 begonnen met best wel een fijne wandeling door Grave. Best wel blijven wandelen naar het postpunt met pakketjes bijvoorbeeld.

Best wel paar truien bestel bij Goede Prijs (vertaald uit het Frans) best wel zeer benieuwd ze paste prima tot ik aan het einde van de mouw nog een stuk arm over had.

Best wel gebaald dat de sneeuw zo laat begon dat ik er niks mee kon. Best wel al weg ’s morgens.
Best wel opnieuw dozen boeken gekocht. Best wel iemand op Marktplaats vroeg hoe groot mijn huis was ik antwoordde geen idee kan de helft al maanden niet bereiken. Best wel goede koper, wilde daarna nog meer boeken.

Best wel leuk trouwens dat boeken verkopen begin best wel sterke armen te krijgen van al dat dozen sjouwen.

Best wel de vraag gekregen in de super, bij pakketje nummer zoveel, of mijn boeken nog niet op waren heb hard gelachen vanachter mijn mondkapje.

Best wel heerlijk gewandeld met Marit en Frans op Vughtse heide. Best wel mooi ondanks naastgelegen geschiedenis. Best wel afstand gehouden maar raar om Marit op de fiets naar huis te moeten laten gaan.

Best wel daarna nog even langs een minibieb in Vught gereden en 2 boeken gevonden die van mijn verlanglijstje af konden. Best wel blij mee en best wel na het lezen terug in de circulatie.

Best wel voor een maand Netflix genomen en best wel de oudste oorlogsfilm opgezocht. Best wel de oude Battle of Midway en Thunderbolt dat is voor de liefhebber. Best wel wennen voor Mickey al dat geschiet.

Best wel goed cadeautje voor mezelf gekocht koptelefoon met noicecancelling. Best wel goed ding voor 25 euro bij Snoepvat en best wel zalig, boek lezen terwijl Vriendjelief tv kijkt.

Best wel nog een ritje minibiebs gedaan waarover binnenkort meer maar best wel weer een grote kast gevonden.

Best wel op gooi-je-kerstboom-buiten-dag onze kerstboom binnen gelaten en 1 boom met kluit in pot van de vernietiging gered. Best wel druk op de oprit nu maar bomen gaan best wel allemaal de grond in. Best wel klacht gehad van buurvrouw die vond dat de lichtjes uit de boom moesten. Best wel besloten dat de kerstlichtjes minimaal tot dik in maart blijven.

31 reacties

 1. Ik zit me af te vragen hoeveel lawaai jouw lampjes maken. Aangezien de buurvrouw er last van heeft…. Bizar! Lekker laten hangen, inderdaad. Mijn mini-bieb is best wel rustig. Ik zie af en toe een boek verdwijnen en weer terugkomen. Ik stof ‘m iedere week af en zet er wat andere boeken in en dat is het wel.

 2. Heerlijk gewandeld wel :) En noise cancelling koptelefoons zijn the best. Flauw van je buurvrouw, vind het juist leuk als mensen hun lichtjes laten hangen.

 3. Is dat over de crèche tegenover de Hollansche Schouwburg?
  Geen minibieb hier. Een flink deel van het volk wat langsloopt zegt alleen gedag als er al andere mensen staan die wel normaal tegen ons doen. Voor zulk volk ga ik geen moeite doen hè. Daarbij rij ik graag een ritje en vul ik de minibiebs van anderen aan.

 4. Nou zo’n minibiebje moet voor Frans toch niet zo makkelijk zijn om in elkaar te flansen? Of is dat niks voor jou?
  Komen ze de boeken gewoon brengen. Ik las nooit oorlogsboeken weet je nog, ben nu bezig met De Crèche. Ik kom veel dingen aan de weet, hoe een en ander ging en ontstond. Best wel bijzonder!

 5. Ik ben goed ik mijzelf bezig houden maar ik mag hopen dat februari iets enerverender wordt!

 6. Hoewel Vriendjelief zo een mooie kast zou bouwen, heb ik te weinig met dit dorp om er de tijd in te gaan steken. Ik volg een FB groep en merk dat het best veel werk is. Voor mij is het ook een leuk ritje naar een paar andere minibiebs en zo kom ik ook van mij overschot aan boeken af.

 7. inderdaad een lange en overwegende grijze maand hier, wel even van de sneeuw kunne genieten om dat het hier al om 15.00 ging sneeuwen, en er komt nog meer wordt nu voorspeld, best wel een leuk blog om te lezen :-) Liesbeth

 8. In overleg met de buren hebben we hier besloten de gekleurde lampjes in de tuin gewoon te laten hangen en branden. Staat echt gezellig in deze grijze tijden vol opgehokte mensen….

 9. Best wel verbaasd over de buurvrouw. Serieus? Lichtjes moeten uit de boom?
  Top om te lezen van die koptelefoon en gewoon betaalbaar. Die zou ik ook nog wel een kans willen geven.

 10. Ik heb best wel veel taart gegeten de afgelopen dagen. Ook best wel zitten glimlachen om sommige dingen in dit lijstje!

 11. best wel weer druk geweest jij
  best wel een verkeerde opvatting dat bord met de vergelijking naar een de WO

  ja een goed boekje ” de ramp ” , ik moest er aan denken toen ik het over het weer had :)

 12. Best wel gezeur over de kerstverlichting.
  Tip: straks kestverlichting eruit en een streng elektrische lampionnen of iets dergelijks erin. Gezellig voor de late zomeravonden.

 13. Hier ook overal drukker dan ooit in de natuur… ppfftt. Battle of Midway, een echte “must see” Veel plezier met de boeken en de koptelefoon. Succes met de geredde kerstboom :-)

 14. Ook leuk dan verhuisd de verlichting mee als de boom de geond in gaat.

 15. Uit privacy geen uitleg hoe ik woon, maar het is onmogelijk om er last van te hebben. Dat ik geen hoge dunk van een aantal van mijn buren heb zegt natuurlijk niet dat ik een knipperende kerstboom in de tuin heb staan.

 16. Best wel ook weer een schattig mini-biebje daar in Vught.
  Best wel gezeur om die verlichting.. zijn er geen ergere dingen om over te klagen pff?

 17. Er blijft weinig over om te doen, wandelen en fietsen en het liefst zonder mensen om je heen. Hans

 18. Maart… ik zou ze gewoon tot november erin laten en daarna er uit halen… En dan in Januari de lampjes er weer in. We zullen haar eens in verwarring brengen.

  Love As always
  Di mario

 19. Persoonlijk zou ik er nooit iets van zeggen want die boom staat op jullie grond, maar als ik nu nog zicht zou hebben op kerstverlichting zou ik daar ook niet blij mee zijn. .

Reacties zijn gesloten.