Best wel 34

Best wel 34

Best wel rare maand weer deze december met lockdown, vroege kerst met daarvoor week in zelf-quarantaine voor de veiligheid. Best wel lastig dat afstand houden als je gewend bent gewoon rond te banjeren in je ouderlijk huis. Best wel gezellig

Best wel niet meer verbaasd dat mensen zoveel online bestellen en allemaal naar de winkels moesten. Best wel pyjama’s nodig voor Frans best wel 2 kapot in 1 dag best wel niet van plan details hierover te geven. Best wel 7 winkels in de omliggende dorpen af geweest, uiteindelijk geslaagd bij winkel 8 en 9 in groter winkelcentrum. Best wel belachelijk, best wel online gekeken maar katoenen pyjama van 20 euro. Best wel zieke prijzen he ma best wel heel heel blij dat ik daar niet op gewacht heb!

Best wel kersterig hier inclusief verlichting buiten en kerstontbijt.

Best wel nog steeds Duits aan het oefenen met Duolingo alweer 89 dagen. Best wel kansloze missie dat ik die kak -pardon- scheisse taal ooit ga leren.

Best wel hele slechte crimineel op Fakebook.

Best wel goedkoop taartje gevonden en of dat taartje nog goed was, heel erg goed om precies te zijn!

Best wel hard gelachen om de inlever email van mijn bibliotheek en voor de lol de boeken verlengd. Best wel sneu dat ik via de website moet zien dat de bieb open is voor inleveren en afhalen van reserveringen. Best wel erg sneu dat van de diverse reserveringen (de enige manier om een boek te pakken te krijgen!) 3 boeken gewoon aanwezig zijn in de bibliotheek maar de reserveringen niet klaar worden gezet.

Best wel mijn record door IKEA hobbelen verbeterd. Best wel met een rotgang gepakt wat ik nodig heb en gemaakt dat ik weg kwam.

Best wel blij dat ik het hek dicht gegooid heb op sinterklaasavond. Best wel bizar wat die hulpsint heeft aangericht in Mol.

Best wel te laat met voor de top 2000 te stemmen en kijk wat er gebeurd is…;)

Best wel heel veel in kunnen slaan gister. Best wel Lidl die keiveel vlees af moet prijzen en mocht best wel meer van alle rode stickers meenemen want ze hadden toch genoeg. Best wel prima best wel bizar volle vriezer.

Best wel verbaasd dat ik Mickey maar één keer uit de kerstboom heb hoeven halen. Best wel intelligente kat dat of hij doet het als we er niet bij zijn.

Best wel genoten van de kerststallenroute best wel niet over de Belgische grens geweest best wel niet toegestaan.

Best wel weer boeken opgehaald best wel grote mand, schilderij lijst, klein kastje en houten veilingkratje erbij gekregen of we dat ook ook even konden regelen. Best wel prima.

Best wel plezier in die boeken, beetje rommelen, beetje poetsen, beetje me een breuk sjouwen in de regen.

35 reacties

 1. Een leuke best wel weer. Mijn Duolingo Italiaans is ook nog lang niet vloeiend. Gaat het ook niet worden, vrees ik. Maar ach, we zijn toch lekker bezig.

 2. Leuke manier om te schrijven. En goedkope lekkere taartjes zijn de tweede beste taartjes van de wereld (net na gratis lekkere taartjes) :D

 3. Veel gedaan hoor. Net als wij. Niet bij de pakken neerzitten maar gewoon doorgaan met leven en zien dat je er nog iets leuks van bak. Gelukkig heb ik geen pyjama nodig omdat ik die nooit draag. Dan scheurt en slijt er ook niks. Nou ja, ikzelf…best wel….

 4. Nee ben in 7 winkels geweest en moest naar de grote stad (haha) om daar in 2 winkels te slagen. Onverwarmde slaapkamer hier. Maar de pyjamas van de he ma vind ik niks ze stonken naar goedkope inkt.
  Ik denkbdat als er een enquete komt ik die vast niet krijg. De mails die ik al verzonden heb en dan altijd corona als oorzaak aanwijzen. Alsof m’n eeggehade reserveringen daar iets mee van doen hebben.

 5. Ergens heeft iemand die man toegelaten hè. Ze hadden hem moeten laten testen dit is ook niet wat hij wilde.

 6. Best wel jammer dat je sommige details dan weer niet deelt hier. ;-)
  Ik vind het vooral zo ongelooflijk triest wat er na dat bezoek van die hulpsint is gebeurd. Ja, het was niet handig, maar jemig, je zult zoiets maar op je geweten hebben. Verschrikkelijk.

 7. Had de Hema geen pyjama? O kak, die is ook in lockdown. Tel je zegeningen (degene die deze uitspraak heeft verzonnen, maar van mij worden geslagen) jouw dorp heeft négen winkels. Best wel veel.
  Best snel gegaan, dit jaar, ondanks dat we weinig mochten/konden. Best wel rare dagen, die feestdagen.
  Best wel om te janken, die onmogelijkheden van de bieb. Als het meezit komt er weer een enquete over onze “ervaringen” van de bieb tijdens de lockdown. Nou: kut. Nul komma niks.
  Best wel een gezellige avond gewenst vanavond, morgen en overmorgen. Volgend jaar zien we wel weer (-:

 8. Nouja zeg, hier informeert de bibliotheek keurig per mail over de diensten die ze nog wel aanbieden. Wel zo netjes. En verder weer een best wel fijn maandoverzicht, ondanks de beperkingen.

 9. Als Euregiobewoner is het Duits gewoon onze derde taal, naast Limburgs en Nederlands. Best wel niet moeilijk. Je hebt verder ook nog wel best veel winkels bezocht, ik heb alleen gezorgd voor onze dagelijkse voeding, en de rest virtueel gewinkeld.

 10. Kerst is veranderlijk, vroeg waren ze wit.
  Denk dat er wel meer voedsel is overgebleven, ook in de horeca.
  Ach Mickey, zo was de naam ook van mijn kat en die was ook gek op kerstbomen. Hans

 11. Best wel lekker goedkoop taartje ja.. en ik eet dat soort dingen ook zeker nog wel op ja.. die houdbaarheidsdata slaan vaak nergens op.
  Best wel een heel lief katje, die Mickey.. Jaxon heeft best wel al zo’n 5 keer een bal uit de boom geslagen hehe.

 12. Je bent best wel creatief, je maakt er best wel het beste van.
  Wat een leuke poezen!

  Een goede jaarwisseling en een mooi en gezond 2021 Liesbeth!

 13. Altijd leuk Liesbeth om je “Best wel…” van de maand te lezen. Het brengt altijd een brede smile op mijn gelaat.
  Alvast wens ik je een goede overgang van oud naar (een hopelijk beter) nieuw !
  Groetjes, Rudi

Reacties zijn gesloten.