Best wel 31

Best wel 31

Best wel enorm vlot voorbij deze maand. Best wel rare maand ook best veel bezig geweest maar nu vooral aan het balen van het weer. Best wel hoop duimen nodig want ik wil best wel binnenkort van de herfst, die snel gaat, gaan genieten. Best wel aan het begin van de maand gewandeld en gefietst, maar geen paddenstoelen gefotografeerd nog.

Best wel heel weinig ritten met Willys jeep voor september, maar best wel fijne rit gehad met waarover binnenkort meer.

Best wel kringloop bezocht in Overangel nabij Keent nabij Grave. Best wel leuk stapeltje boeken gevonden. Best wel in de buurt van dit, deze en dit stukje geschiedenis.

Best wel bolletjes in de grond gefrot samen met Frans. Best wel op verpakking gelet, bolletjes doen het goed komen best wel al boven. Best wel geen idee wat ik daar nou weer mee moet best wel uhm HELP?!

Best wel vrij weinig last van de hernieuwde coronamaatregelen maar wel weer een bedreiging mogen ontvangen onder mijn blog van van de week .

Best wel blij dat ik nog bij mijn statistieken van villasappho.nl kan. Best wel weer moeten prutsen maar het is gelukt.

Best wel rare maand, normaal is september vooral Willys jeep, herdenkingen en evenementen maar zo goed als alles is afgezegd.

Best wel iets heel herfsterigs gedaan en best wel heerlijke foto’s gemaakt, best wel binnenkort meer.

Best wel vervroeg teruggekeerd van minibiebdag best wel geen fluit aan op 1 locatie na waar best wel een mooi 2e kastje bij is gekomen. Best wel jammer van minibiebdag maar minibiebs zijn ook op andere dagen de moeite waard.

Best wel gerealiseerd kitten kost nachtrust, stress en heb nog meer respect voor ouders met kleine kinderen. Best wel binnenkort een Mickey-update trouwens ik word best wel mamablogger!

Best wel nog in bad gezeten om af te koelen, best wel niet voor te stellen met het huidige weer, best wel niet zo slim om met 32 graden boodschappen te willen doen.

Best wel bedankt blogger N. nu ben ik verslaafd aan Duolingo en ben best wel mijn Duits aan het auffrischen.

Best wel op de valreep van het park èn de maand naar een park geweest en tussen de buitjes door van de herfst genoten. Best wel binnenkort meer.

Best wel veel dozen boeken opgehaald. Best wel 8 dozen oorlogsboeken waar ik dacht dat het er 4 waren, oeps…. Best wel in stijl opgehaald met Willys jeep maar best wel volle bak zeg maar.

Best wel ook coronaboek!

Best wel 2 grote dozen gratis boeken en ook nog 4 grote dozen en een kleintje samen voor 10 euro. Best wel veel boeken in voorraad nu en best wel van plan lekker te gaan ruilen in minibiebs. Best wel voorkomen dat de boeken naar het oud papier gingen ook. Best wel ook boeken ingeleverd bij kringloop in Asten en flinke doos bij minibieb in de buurt.

31 reacties

 1. Ik heb het boek nog niet gelezen maar herinner me dat het niet geplakt hoefde te worden.
  In rare tijden doen mensen rare dingen. Hitler stond op en zei de ‘goede’ dingen kijk wat ervan gekomen is. Meer van die debielen die op de nominatie staan.

 2. Tja, boeken boeken en nog eens boeken…. Ik kan er ook niet aan voorbij als ik weer eens een klw of boekenmarkt bezoek. Guy Gibson’s boek is een klassieker. Uiteraard heb ik die ook in mijn bieb, al is dat intussen wel half stuk gelezen. Omdat het me indertijd al fascineerde hoe die Britten en Yanks hun vluchten uitvoerden boven dat heftig verdedigde Duitse thuisland. Over de enorme verliezen onder bemanningen en vliegtuigen kwamen pas later echte en zeer confronterende cijfers naar boven. Heel wat jongens verloren hun leven bij d e bestrijding van een kwalijk regime. Blijft opmerkelijk dat we nu, anno 2020, nog steeds vrijheid voor vanzelfsprekend aannemen. Je hebt maar een dictator met ambitie nodigt om ons die te ontnemen…

 3. Zeg, Duolingo-verslaafde! Door jou ben ik verslaafd geraakt aan fotografie. Dus ehhhh… Voor wat, hoort wat, he?

  PS: ook nog geen paddenstoelen gezien.

 4. Komt goed Rietepietz je bent al goedgekeurd maar kan de link nu niet aanpassen of bekijken. Maar maak me maar jaloers.

 5. Het is zo gruwelijk goor rotweer dat ik me niet aan een wandeling waag. Ik krijg mijn kans nog wel. Maar ik merk wel dat de paddenstoelen hier nog op zich laten wachten.

 6. Moest gisteren best wel aan je denken, zag mega grote paddenstoelen , daar had jij best wel betere foto van gemaakt, nou ja, ik vergat de foto in een logje te zetten. Kunnen je tenen best wel recht blijven;-)

 7. Best wel veel gedaan. De herfst duurt toch nog wel even, je krijgt vast nog wel de kans om mooie foto’s te maken.

 8. dat is een hele boterham
  paddenstoelen heb ik ook nog niet gefotografeerd deze herfst, daar moet dringend verandering in komen :-)

 9. best wel een beetje respect gevraagd als je reageert. De paddenstoelen komen best nog wel aan de beurt. En best wel veel boeken gescoord.

 10. Het is nu helemaal een rare tijd, de zomer van slag en nu is de herfst begonnen zou die wel stabiel voorbij gaan?
  Boeken genoeg om te lezen en te delen tijdens de dagen van neerslag. Hans

 11. Best wel bijzonder hoe mensen soms redeneren. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar laat het dan daarbij.

  Enne: komen de bollen al boven? Dat is volgens mij inderdaad niet de bedoeling.

  Best wel dat ik me verheug op je nieuwe rol als mamablogger. ;-)

 12. Best wel bijzonder hoe sommige mensen denken de waarheid in pacht te hebben en andere daarom dood te wensen.

 13. Beste wel een boel gedaan afgelopen maand! Ik hoop natuurlijk dat je nog paddenstoelen gaat vinden de komende weken, want dan kunnen wij meegenieten van de foto’s;).

 14. De bolletjes komen hier ook best wel al op. Snap er niks van maar ze staan er fris en fruitig bij.
  Best wel stom commentaar op je blog van vorige week.
  Best wel de jongeren die het met vakantie mee teruggebracht hebben uit Frankrijk en Spanje.
  Ach ja de jongeren en viruswaanzinners hebben het best wel slecht.

 15. Bolletjes die al boven komen? Da’s toch niet erg.. dat doen er velen.. vooral blauwe druifjes bijvoorbeeld. Dat spul is hartstikke wintervast, dus dat heeft geen last van vorst als die nog komt hoor!
  Best veel dingen bij elkaar zo.. en die Coronaboeken ken ik nog wel.. komt van ‘Kroon’.. de uitgeversnaam.

Reacties zijn gesloten.