Best wel 30

Best wel 30

Best wel toevallig dat best wel 30 in de maand viel met een weerrecord aan 30+ temperaturen waar ik best wel heel erg niks mee heb. Best wel vlot gegaan ook deze maand.

Best wel een bijzondere vondst gedaan tussen de door mij aangeschafte boeken van de kringloop. Best wel een zakdoekje boekenlegger gevonden. Best wel onhandig liep ik met de hele stapel en liet de ze op mijn bed glijden. Best wel geen idee in welk boek het zat best wel ook niks niks van die stapel gelezen dus misschien is één van die boeken wel om te huilen.

Best wel 10 jaar blogger deze maand.

Best wel die hete dagen gebruikt om weer eens een nieuw template te installeren die ik na een dag of wat wijzigde omdat die mijn foto’s afknipte. Best wel soort van terug bij de maker van één van mijn eerste templates.

Best wel nog wel last van dat ik Villasappho wil typen best wel hetzelfde als het jaartal verkeerd doen in januari.

Best wel een leuke roadtrip gemaakt langs minibiebs. Best wel binnenkort meer.

Best wel sms gehad dat ik nog studieschuld heb. Best wel laat gezien die sms en best wel lulkoek uiteraard ben die hele ‘studie’ allang vergeten.

Best wel met mijn familie naar het Openluchtmuseum in Arnhem geweest. Best wel getwijfeld om te gaan en vooral bezig geweest mensen te ontwijken. Best wel zonde, de vrijheid en gezelligheid die ik normaal voel met mijn familie en in dat park heb ik moeten missen.

Best wel veel boeken gelezen. Best wel beetje laat erachter gekomen dat ik 15 boeken ineens mee mag nemen. Best wel veel boeken ben gestopt bij 13 heb er na 2 dagen 3 teruggebracht en 2 nieuwe meegenomen.

Best wel een paar nieuwe kringlopen bezocht waaronder Kringloopwinkel Een Aarde in Asten. Best wel een mooie boekencollectie tegen zeer fijne prijzen. Door de rij buiten heb ik me ingehouden en maar één mandje gevuld.

Best wel voor het eerste de herfst geroken van de week. Best wel helemaal zin in mijn favo jaargetijde.

Best wel in het bos in Best gewandeld. Best wel boompje aan het fotograferen toen Frans twee granaatscherven vond langs de kant van de weg. Best wel weer apart niet voor die plek trouwens.

Best wel bijzondere salade gevonden Kapsalon salade is van Lidl en best wel lekker!

Best wel in een zalige hoosbui buiten gespeeld. Best wel om de emmers water onder de regenpijpen te vervangen en die in de regenton te gooien.

25 reacties

 1. Best wel wat van de titels van jou gelezen boeken op mijn lijstje gezet …….. moeten nog wel even wachten, want ik heb nog een plank vol ongelezen boeken. Dus eerst die en dan mijn lijstje ;-)

 2. Dit zijn de goedkope van Bris.tol. het dure merk loop ik met een paar maanden kapot.

 3. Nee 30+ is ook niet mijn ding.
  Het zakdoekje boekenlegger ziet er wel heel zorgzaam uit.
  Nog gefeliciteerd met 10 jaar blogger.
  Na het lezen, is het echt waar al weer september. Hans

 4. Niet op de links klikken maar zelf naar de website gaan. En bij een telefoontje niet je gegevens zeggen maar ophangen en naar dat bedrijf bellen. Zelf het nummer opzoeken ook trouwens. Ik wantrouw en dat heeft me al een hoop bespaard.

 5. Die boeken ken ik er een paar van. Supermooi! En ik krijg ook allerlei berichten over belastingschuld en dat soort dingen. Denk ’t niet mensen. Doei.

 6. Best wel leuk dit blogje
  Best wel fijn de temperatuur op het moment.
  Best wel veel leuke boeken gelezen.
  Best wel fijn die uitstapjes.
  Best wel veel leuke dingen Liesbeth.

  Best wel een leuk leven.

  Leuke dag Liesbeth!

 7. Best wel bijzonder om te lezen. Boeken gaan er bij mij nog niet in. Ik kan er nog steeds de rust niet voor vinden.

  Love As Always
  Di mario

 8. Granaatscherven kan je tegenwoordig ook makkelijk vinden in de buurt waar ik woon! De kogels en granaten vliegen hier in het rond de laatste tijd, een drugsoorlog vermoedelijk. (ik woon in Deurne )
  Die herfst in de lucht is er echt al hé! Ik heb het ook al gemerkt. Ik heb er best wel (hihi!) zin in eigenlijk.
  Jij ook proficiat met je de blogverjaardag!

 9. Kapsalonsalade? Dat klinkt bijzonder. Ik was ook in een museum afgelopen week. En ik vond het veel te druk. We zijn snel weg gegaan.

 10. Best wel jammer van die uitstap naar het Openluchtmuseum.. heb zelf alles alleen maar uitgesteld.. ik durf niet, ben best wel bang voor zulke dingen en da’s dan toch zonde van je dag.

 11. best wel weer wat best aan beste dingen mee gemaakt
  van hitte tot aan granaatscherven , die nu wel afgekoeld waren , uit die nare tijd daar :(
  is het niet ogelijk om de regenpijpen zo aan te passen dat ze uitkomen in de regenton
  lijk mij best makkelijker

 12. Best wel veel boeken en best leuk dat jullie in Best zijn geweest. Daar heb ik best wel een paar leuke jaren gewoond.

 13. Ik moest ook best wel wennen. Vroeg me al een paar keer af… Wie is Liesbeth? Oh ja, Villasapho… Ondertussen toch al goed gewoon.
  Het meisje uit de trein heb ik ook gelezen en erg van genoten. Mijn naam is Selma staat nog op de wachtlijst.

 14. Best wel veel boeken, dat wordt snel lezen als de tijd zo snel gaat. Inderdaad alweer bijna herfst.
  Toch best wel lekker dat het geen dertig graden meer is, al hoeft heetst nou ook weer niet direct van mij.

Reacties zijn gesloten.