Best wel 3

Best wel 3

Dit wordt best wel de laatste Best Wel uit mijn kleine huisje. Want over een maand hoop ik niet langer bouwstof tegen te komen daar waar je dat niet hebben wil, hoop ik de laatste verhuisdozen uitgepakt te hebben, terwijl ze best wel nog niet ingepakt zijn en hoop ik dus best wel samen te wonen in een niet nader te verklaren gehucht tussen Eindhoven en Helmond.

Best wel 3Best wel weer om binnen te spelen, doen Frans en ik veelvuldig. En ik heb best wel de grootste!

Best wel moorddadig nieuwjaarsdag om 6 uur moeten beginnen. Ik gaap er nog van.

Best wel net geen natte voetenBest wel blije bolder mag ook wel want hij hield deze keer zo goed als droge voeten.

Best wel heel erg nieuw voor mij dat ik chocola tegenwoordig uitspuug zelfs toblerone moet ik gewoon niet meer.

Best wel tijd voor lenteBest wel lekker die moonboots maar stiekem heb ik ze alweer opgeborgen want het mag best wel lente worden.

Best wel irritant dat als je als ouwehoer eens je mond houdt mensen meteen vragen of er iets is. Hou ik een keer m’n kop is het weer niet goed.

Best wel 3Best wel zalige koffie met 2 vingers schuim

Best wel een compliment dat fabrikfoto me zomaar een gratis product aanbiedt voor een review, gelukkig kunnen jullie bij een stuk of 50 andere bloggers zo’n lekker stukje voorgekauwde reclame bekijken hoef ik het niet meer te doen.

Best wel fan van snaarinstrumenten geloof ik. In zo’n verdwaalde nachtdienst kwam ik de Hurdy Gurdy tegen, wat klinkt dat toch lekker!

22 reacties

 1. Samen sterk, en overwin je zelfs de grootste obstakels. Zoals stof of een chocoladeafkeer. De sneeuw zou ik nog niet afschrijven, rond de casrnaval wordt het weer aardig fris. En de meeste Elfstedentochten zijn in februari gereden. Je weet maar nooit. HEEL VEEL GELUK gewenst samen!

 2. Best wel geweldig dat jullie nu samen verder gaan, ik wens jullie best wel veel geluk en liefde daar samen in dat gehucht;-)

 3. “Best wel irritant dat als je als ouwehoer eens je mond houdt mensen meteen vragen of er iets is. Hou ik een keer m’n kop is het weer niet goed.”
  haha echt he!! Best wel vervelend als je eens je klep houd. Weer niet goed.

 4. Goede tekst bij deze way to go. Niet best wel, maar echt spannend, ik begrijp je 100%. Voor mij is het volgende maand 30 jaar geleden dat ik die grote stap maakte.(voor de duidelijkheid ik word 69) Veel geluk.

 5. mogge Liesbeth
  ik had gister prima weer tijdens het wandelen in het Brabantse land , wel was de wind stevig en koud bbbrrr
  geniet de dag

 6. ja die sneeuw mag weg blijven :)
  die bolder doet binnen kort weer verdwijnen
  verhuisdozen en koffie met schuim en die muziek kunnen ook wel gaan :)
  suc6 op je nieuwe stek

 7. Heerlijk stukje muziek, het instrument was me totaal onbekend. Ik wens je een fijne tijd op je nieuwe stek.

 8. Ik heb een flinke verslaving gehad en begin er ook niet meer aan. In m’n kerstpakket zat wat en ik moest het gewoon niet meer.

 9. Best wel,toffe berichten. Samen met die toffe gabber van je verder in een best wel leuk huisje.
  Blijft wel een vraagje. Je lust geen chocolade meer?
  Wat een bijzonder instrument en stem. ?
  Heel veel geluk op je nieuwe stekkie.❤❤

 10. Ik heb mijn abonnement opgezegd, ben uitgekeken op het park. En ja verder van de kust ik weet het maar het loopt zo. Over ene klein maandje ben ik er weer ff.

 11. Erg leuk hè die voorbereidingen! Het zit dus helemaal goed tussen jullie. Goh wel een stap om je mooie huisje achter te laten of niet.
  Tussen Eindhoven en Helmond.. pfff daar zijn heel veel gehuchtjes met leuke huisjes! Succes met deze grote stap en natuurlijk nog meer geluk dan je nu al ervaart met Frans! :-)

Reacties zijn gesloten.