Best wel 29

Best wel 29

Best wel rare week in deze maand gehad. Best wel besloten te gaan verhuizen van bloglocatie en best wel floep hele week weg. Best wel veel stress gehad en best wel gedacht dat het nooit ging lukken. Best wel blij dat ik er vanaf ben en alles zo’n beetje werkt.

Best wel in de laatste weken dat ik een Netflix account had Charité at War gekeken. Hele goede serie die het kijken waard is.

Best wel na lang twijfelen toch besloten wat leuks te gaan doen in de vorm van het Openluchtmuseum. Best wel binnenkort meer.

Best wel vreemd ik at Elstar appels die niet bruin kleuren, gewoon niet. Best wel genetisch gemanipuleerd of zo.

Best wel obstinaat avondje gehad. Best wel al bij het naar buiten lopen met laptop zei tegen Frans ‘Ik heb zin om herrie te maken’. Best wel klachten van buren gehad. Best wel niet eens de volumeknop echt open en ook niet heavy metal maar een charmant stukje filmmuziek. Best wel obstinaat avondje gebleven tot exact 22:00 uur. Best wel ernstig braaf weer.

Best wel kakhielen overgehouden aan een vestingstad waarvan ik dacht dat die ‘zo groot niet was’. Best wel binnenkort meer.

Best wel een heel heftige en heel mooie film gekeken genaamd The Children Act (kon het gratis kijken met KPN) over een rechter gespeelde door Emma Thompson, die voor een nog net minderjarige knul moet beslissen dat hij ondanks zijn geloof een bloedtransfusie krijgt.

Best wel andere kant van Doezel ontdekt, best wel emotionele support kat geweest toen ik de zoveelste foutmelding kreeg. Best wel dagen bij me gelegen af en toe afgewisseld door Maria.

Best wel geprobeerd een klacht in te dienen bij IKEA over wasrek wat zo oud niet is maar al niet meer aan te draaien valt. Best wel kut want of naar duur telefoonnummer bellen of contacten via sociale media. Best wel een goede reden, naast corona, om er niet meer heen te gaan. Best wel belabberde service.

Best wel een poging gewaagd om ergens een nieuwe bril te gaan kopen. Best wel kansloze missie met verplicht gebruik van reinigingsmiddel met parfum en amper alcohol. Best wel maximum aan het aantal brillen wat je aan mag raken (!) en best wel veel minder keus dan online. Best wel onpraktisch en best wel precies dezelfde ellende in 4 brillenwinkels.

Best wel mooi Joop ter Heul boek gekocht in de kringloop. Best wel benieuwd want zo lang geleden dat ik dat las. Best wel niet meer zo van het boeken delen maar Stella van Takis Wurger deel ik omdat het zo’n vreemd boek was. Best wel iemand onder jullie het boek ooit gelezen?

26 reacties

 1. Oooo, Joop ter Heul ……… wat leuk!! Heb een tijd terug de oude Joop ter Heul boeken van mijn moeder nog eens gelezen ………. best wel een stukje nostalgie .

 2. Best wel sociale dieren die katten, Beau kwam nóóit in de slaapkamer , ik heb hem nu al drie keer betrapt dat hij vroeg in de ochtend stiekem op het voeteneind van m’n bed ligt.

 3. ja best wel warm hé
  gister viel het nog mee en wandelde ik van Arnhem via Oosterbeek naar Wolfheze
  vandaag op eten halen na een verdiende rustdag
  morgen is toch anders geworden als ik van plan was , en zal ik in dierenpark Amersfoort onder de bomen lopen :)
  ik heb 1 geluk , kan goed tegen de warmte en al zoek ik het de laatste jaren niet meer op , 1 dag ga ik nog wel redden

 4. Hoi Liesbeth,

  Ik ben het meisje die je vandaag hebt ontmoet in de bossen!
  Leuk blog heb je! Ik heb ook vaak ervaren dat de service van de Ikea niet helemaal top is! Wat die bril betreft.. zoals ik je toen al zei: kom bij mij in de winkel bij (Eye wish in Deurne) en dan komen we er vast wel uit om een leuke bril voor je te vinden!

  Xx
  Cheyenne

 5. Verhuizen van weblog is een echte verhuizing.
  Katten voelen goed aan als er wat met je is.
  De opticien is zeker streng een collega van mijn zoon is al besmet met corona. Hans

 6. Omdat ik het beu was dat ik alleen maar aan het zoeken was wat ik wilde kijken.

 7. Je hebt weer van alles meegemaakt de laatste tijd.
  Hier heb ik Annabel die me moreel ondersteunt aan de pc.

 8. Verheug me best wel op Woudrichem. Alweer een tijdje geleden dat we daar waren.

 9. Ah, Joop ter Heul! Jouw exemplaar ziet er nog als nieuw uit. Het idee van herrie maken en ‘blij’ zijn met klachten vind ik hilarisch. Wel heel goed van jou dat het om tien uur weer stil was.

 10. Best wel weer een boel.
  Ik keek een tijd geleden de eerste aflevering van Charité. Vond het toen nog niet heel pakkend, kwestie van even doorzetten dus.
  En die film heb ik genoteerd.
  Mooi hoe de poezels je kunnen steunen als je het nodig hebt nietwaar?

 11. Oeh.. Joop Ter Heul.. een groot mysterie van bij mij vroeger thuis. Oudste zus had er een boek van, maar dat was op een dag ineens weg en bleef weg.. we hebben nooit geweten waar het gebleven is.. is echt nooit meer boven water gekomen.. best wel creepy.
  Hier zou je echt niet opvallen met je muziek buiten hehe.. da’s Rotterdam hè.. best wel altijd herrie. ;-)

 12. Ach, de morele steun van katten! Fantastisch toch? Dat boek ken ik niet. De film niet. En de serie ook niet. Aan mij heb je gewoon helemaal niks.

Reacties zijn gesloten.