Best wel 28

Best wel 28

Best wel snel voorbij de maand juno. Best wel veel weer voor het eerst sinds corona gedaan. Best wel naar mijn favo museum geweest maar best wel teveel drukte gezien bij een ander en weer weggereden. Best wel eindelijk weer naar de kapper geweest en een stukje wezen fietsen. Best wel ook weer voor het eerst naar Duitsland geweest en met mondkapje op de dingen gekocht die we nodig hadden. Best wel 28 over een rustige maand.

Best wel eindelijk weer naar België geweest best wel getankt en heerlijk Belgisch brood gehaald bij Lidl. Best wel ook mattetaartjes gehaald

Best wel voor een maandje Netflix genomen omdat ik 3 films wilde zien en die er allemaal opstonden. Best wel niks bijzonders de films maar heb ook Charité at War gekeken, hele goede serie. Het eerste seizoen ook gezien. Best wel ook Grace & Frankie gekeken heerlijke serie. Best wel al weer Netflix opgezegd.

Best wel door een mooi vestingstadje gewandeld, mooie rit door de Betuwe gereden en nieuwe schapenfoto’s gemaakt, kom ik allemaal best wel nog op terug uiteraard.

Best wel lekkage gehad, best wel blij dat we thuis waren en we tegels in huis hebben. Best wel gefixt ook trouwens.

Best wel niet verbaasd dat Blok.ker op de rand van faillissement hangt met zulke belachelijke prijzen voor een fles reinigingsmiddel. Best wel smerig gebruikmaken van de ellende waar we deels nog in zitten.

Best wel niet de rozen vermoord voor de foto trouwens, best wel aan het uitvallen die rozenstruiken door de wind en regen van vandaag.

Best wel lekker in de tuin bezig geweest zoals best wel hier te lezen is maar ben er best wel nog niet klaar over. Best wel binnenkort meer.

Best wel onderweg naar huis kapotte Vitara vandaag. Best wel met dat baggerweer vandaag moeten duwen en best wel arme Frans in Willys jeep die Vitara met mij erin moest slepen. Best wel kletsnat vriendje. Best wel voor het eerst sleepie gereden. Best wel paar feiten; 30 km/u is dan best snel, Willys is kek karretje die sleurt dat gewoon en zowel sturen als remmen gaat best ruk zonder bekrachtiging. Best wel heel thuis gekomen maar aan Vitara wordt nog gewerkt door handige handjes Frans.

26 reacties

 1. Moest ook een keer mijn auto laten slepen, toen ik er nog een had …….. vond het dood eng, gewoon omdat ik het idee had weinig controle er over te hebben.

 2. O ja, heel eng hé dat gesleept worden. Gelukkig heb jij je handige Harry die vast heel goed hoe je moet slepen want een beroerde sleper kan meestal meer schade aanrichten dan de chauffeur die gesleept wordt. Maar je moet alles een keer meegemaakt hebben , je bent al op de helft.

 3. Dit jaar vliegt voorbij. En oeh! Gesleept worden lijkt met ook wel een dingetje, hoor. Maar ja, jij zat droog. En sta je daar nou serieus een verjaardagskaart in de hens te steken?

 4. Oh, die serie ga ik kijken! De meiden hebben hier inmiddels samen een netflix abonnement genomen, dus nu kan het. ;-)

 5. Best wel raar dat Blokker/Witteveen een bod op Hema heeft gedaan, maar ja wie weet is het de redding van beide ketens. Ondergang kan natuurlijk ook.
  Best wel enerverend maandje voor je geweest.

 6. Zo… leg daar inderdaad maar neer, 30 euro voor reinigingsmiddel… Best wel balen ook, die lekkage. Goed dat het gefixt is!

 7. Ook de gedachte van hé als het mis ga dan wordt mijn eerste aanrijding een botsing tussen de 2 auto’s van mijn vriend en rij ik een Willys jeep aan, doen het dan niet goed.

 8. Ik denk dat er nog veel faillissementen zullen volgen door die coronacrisis.
  Vitara heb ik even gegoogled. Ken ik die nu ook.
  Hopelijk verdwijnt dat baggerweer en krijgen we terug zomers weer zonder overdreven hitte weliswaar.

 9. Best wel vreemd als Blokker en Hema zullen verdwijnen. Waar moeten we onze plakband dan kopen?
  Best wel veel meegemaakt lees ik. Gelukkig heb jij Frans met handige handjes anders zou al die pech klauwen met geld kosten.

 10. Rijden in een auto die gesleept wordt lijkt me echt heel erg eng! Diepe buiging voor jou dus. En ja, we keken met z’n allen zo uit naar juno en voor je ’t weet is de maand voorbij.

 11. Ik heb Netflix en er staat best wel wat leuks op, ook best wel leuke series. Films kijk ik er zelden. Autopech is nooit leuk maar gelukkig kon je zelf slepen. Als je een bedrijf moet laten komen kan het best een dure grap zijn.

 12. Dus ook best wel veel pech gehad in Juno… Blokker en Hema samen zijn wellicht nog te redden door er een keten van te maken en dan alle dubbele winkels op te ruimen.

 13. Best wel veel meegemaakt. Best wel weer lekker op pad geweest zo te horen. Best wel hopen dat jullie de Vitara gefixt krijgen.

 14. Opi Theo had een vitara waar aan het eind meestal mijn moeke in reed. Best wel vaak met haar naar Zeeland geweest met haar. Best wel genoten. Hoop best wel dat Vitara het weer gaat redden voor je. Al zou het zo zijn omdat ik een zwak heb voor Vitara.. Best wel.

  Love as Always
  Di mario

 15. best weer veel mee gemaakt Liesbeth
  en al weer wat ritjes gemaakt ook over de grens
  ik ook wat met het OV
  ja denk dat Willy geen moeite had met dat Japnnertje
  hopelijk valt de schade mee

  ja die broek was m’n favo wandelbroek , liep er duizenden kilometers mee , op is op
  ja die beestjes die in de nacht je kleren kleiner maken ken jij dus ook :)

 16. Best wel veel nieuws. Wist ik niet van Blokker. Best wel k*t van de Vitara. Ik hoop best wel voor jullie dat het euvel snel verholpen is.

Reacties zijn gesloten.