Best wel 27

Best wel 28

Best wel snel voorbij die maand mei. Best wel laat met mijn best wel dus, maar kan best wel zeggen dat de maand mei een stuk beter was dan vorige maand. Best wel mooie ritjes gereden en best wel veel in de tuin gerommeld. Best wel 27 over een rustige maand mei.

Best wel pesthumeur aan 4 en 5 mei overgehouden. Best wel weinig georganiseerd en wat er was wil ik alleen over kwijt dat er vast mensen waren die wel van dat populaire geblèr hebben genoten. Best wel wel genoten van de boeren die met hun tractoren op een veld een prachtig eerbetoon maakten. Best wel waardeloos dat er dan meteen weer Hollands gezeik over moet komen over samenkomsten wanneer het niet mag. Best wel sneu die zeikhufters.

Best wel een fake rekening gekregen. Best wel voorbeeld bijgevoegd best wel niet betaald uiteraard en best wel wel doorgestuurd naar alles waar ze wat aan dat soort gluiperds doen.

Best wel lekker door klein Limburgs dorpje gewandeld, best wel fijn dat dat weer kon.

Best wel ook weer naar de bibliotheek geweest, eerste boeken alweer uit. Best wel vandaag weer een nieuwe stapel gehaald.

Best wel ook sms van zogenaamd PostNL gehad. Best wel niet in link getrapt mede doordat ik Opgelicht app heb geïnstalleerd en best wel nooit op links click in mails laat staan sms-jes.

Best wel 8 wassen op 1 dag gewassen, opgehangen, afgehaald en opgevouwen. Best wel de avond ervoor nog een was moeten draaien. Best wel ook de keuken moeten soppen, het huis dagen moeten luchten maar best wel ook een goede reden om de rookmelder eindelijk op te hangen.

Best wel lekker gelezen deze maand, boek van Ellie Lust is een heerlijk geschreven tussendoortje.

Best wel milkshakes gemaakt met 1 banaan, handje ontdooide aardbeien en melk. Best ook wel genote van Simit, is een Turks broodje maar nu ook te koop bij Lidl, best wel enorm mmmmmmmm.

Best wel bijna dagelijks met gieter in de weer. Best wel inmiddels weer naar de tuinwinkel geweest en extra bakjes gevuld. Best wel blije bijtjes in de tuin nu.

Best wel mail gekregen van vreemde die een heel oud wachtwoord van me had en dreigde van mij opgenomen por.no door te sturen naar iedereen als ik niet betaal. Best wel niet betaald natuurlijk. Best wel nog aan het wachten op die beelden. Best wel oplichters ze houden zich niet eens aan hun eigen woorden.

Best wel serie aan het bingewatchen (alleen op slechte dagen) serie heet Cougar Town en is lang zo fout als de naam niet en best wel vermakelijk. Best wel te zien via k.pn en daar ik niet per definitie tevreden ben over de provider is dit alleen reclame voor de serie.

Best wel ook een serie op SBS6 gevolgd, best wel goede serie kinderen in oorlog, gaat over bekende Nederlanders die vertellen over hun leven tijdens en na de oorlog. Best wel bijzondere verhalen! Best wel terugkijken allemaal. Best wel bewonderenswaardig dat dit op SBS6 kwam.

Best wel eindelijk voor het eerst met de Willys weg, de eerste rit was een gedeeltelijk succes. Best wel genoten van de tweede en derde rit.

Best wel ook genoten van kringlooprondjes, vooral toen Frans een nieuw laptop slot vond en een wederom iets voor me verfde. Best wel het huisje op de foto.

Best wel op de valreep van de maand eindelijk weer naar m’n familie geweest. Best wel te lang geleden. Best wel afstand gehouden.

Best wel met moeite de katten een dag opgesloten om uitvliegende uitvallende babymeesjes te beschermen. Best wel pas in de avond katten vrij kunnen laten want babymeesjes waren weg. Best wel toch nog 1 die door Doezel gegrepen is. Best wel enorm boos op hem geweest. Best wel blij dat de anderen het wel gered hebben.

Best wel kleine publicatie erbij. Ik fotografeerde namelijk de schapen van Wim en Joke en zij deelde mijn blogpost erover.

26 reacties

 1. Best wel weer veel meegemaakt.
  Best wel leuk om te lezen.
  Best wel prachtig al die schapen voor de lens.
  Best wel een mooi weekend maken.

  Beste Liesbeth, een allerbeste groet.

 2. Best wel… brand of alleen rookontwikkeling in de keuken?
  Best wel een mooi eerbetoon wanneer schapeneigenaren je blog gaan delen ….
  Best wel weer geglimlacht om je blog.

 3. En of de maand voorbij vloog. En hij was best aardig, toch? Maar acht wassen…pfff! Gedoe!

 4. Aha, op die manier. Dat snap ik. Maar tegelijk vond ik die lege Dam juist heel indrukwekkend. Al hoop ik dat daar volgend jaar weer een boek mensen staan. Ik heb juist de indruk, en dat krijg ik via het werk ook wel terug, daar er dit jaar veel intensiever herdacht is door mensen.

 5. De tijd vliegt inderdaad best wel, zelfs nu ik best wel meer dan tijdens de lock down binnen zit.
  Best wel lief dat je pozen binnen hield bij uitvliegen vogeltjes! Best wel goed voor de bloemetjes dat het vandaag regent, niet veel maar het is een beginnetje.

 6. Bij 75 jaar bevrijding zie ik feestende mensen, gezelligheid met elkaar, veteranen. Geen doodstille Dam en herdenkingen via een scherm. Ik heb wat verschillende dingen bekeken en het allemaal afgegooid. Ik heb vrij weinig met Amsterdam maar een lege Dam vind ik schrijnend. Het mooie aan herdenken is dat je dat me elkaar doet net als vieren. Hoe kan je nou iets voelen via een beeldscherm? Ik mis het knipogen naar een veteraan die een geeuw onderdrukt, ik miste de blikken van de ouderen die genieten van de kinderen die bloemen leggen. Ik miste alles.

 7. Jammer dat je zo’n naar gevoel hebt over 4 en 5 mei. Ik vind oprecht dat we het in onze gemeente, binnen de mogelijkheden, heel erg mooi gedaan hebben. En ik vraag me dan ook wel een beetje af wat je precies bedoelt. Ik vond het op de Dam bijvoorbeeld dit jaar juist heel indrukwekkend.

  Bestwel zelf ook nog aan het wachten op die p.orno die van mij opgenomen is. ;-)

 8. Ik laat me ook niet afschrikken door fake mails. Die vliegen zo de spambox in.
  De maand mei was verleden tijd voor ik er erg in had.

 9. Jij hebt best wel heel veel gedaan :-)
  En ik heb best wel heel erg genoten van je logjes
  Probeer nu maar te genieten van de maand juni
  alhoewel de komende week….

 10. Begrijp ik het goed, heb je de boel vol rook gehad? Best wel heeeeeeel veeeeeel werk dat weer in het gareel te krijgen.

 11. Prima meimaand, die milkshakes zien er heerlijk uit! En lief dat je zoveel rekening hebt gehouden met de babymeesjes. Katten… ;)

 12. Het is me nogal wat met al die fake berichten en mails.Ik wordt er soms ook zo kwaad van.Ook van die mails dat je gewonnen hebt en alleen nog een klein bedrag moet betalen.Ik kip tegenwoordig massa’s van die post in de spambox

 13. Ja dat de kat binnen moest blijven dat verhaal ken ik ook. Dat was een pipo van de Tilburgse universiteit. Toen ik Doezel alleen nog op een dak hield ving hij een vleermuis, daar was ik ook niet blij mee. Voor de rest vangen ze hier muizen wat ook wel nodig is, ik woon buitenaf. Hoewel ik je begrijp maak ik meer zorgen op de weidevogwls die door tractoren overreden worden en daarnaast geen voedsel kunnen vinden door al het gif wat er gebruikt wordt. En dan hebben we het nog niet over gieren wat er letterlijk nu gaande is met varkensshit waarvan al bewezen is dat dat niet goed is voor de natuur.

 14. Best wel weer een mooi blogje geworden.
  Tja die fake rekeningen ken ik ook.
  Vind het minder dat je de kat niet in huis houdt, het zijn net kleine tijgers, als je weet hoeveel katten aan leed veroorzaken zou je er denk ik er toch anders tegenover staan.
  Ik heb zelfs eens ergens gelezen dat de dierenbeschreming of welke organisatie het was, wil dat het verplicht wordt de katten binnen te houden, ze zouden daar in de tweede kamer voor gaan pleiten.
  Sorry maar dit wilde ik even kwijt.
  Groetjes Irma

 15. ‘Kinderen in oorlog’ heb ik ook gekeken en ik vond het indrukwekkend. Inderdaad wel licht verbaasd dat dit bij SBS werd uitgezonden.
  En jup, vreemde smsjes kreeg ik ook. Over een belastingschuld en morgen een deurwaarder voor de deur blabla. En of ik maar even wilde betalen. Je snapt dat er niet betaald is en dat ik die deurwaarder ook nooit gezien heb.

 16. Die Doezel van jou is me er een hoor. Vroeger kwam hij niet verder dan het balkon en nu laat hij zich flink gelden bij de jacht.
  Fijn dat je schapen foto’s het zo goed doen. Niet gejat maar een link naar je blog, trots als een pauw. ??????

 17. In ons dorp was er op 4 mei iets nieuws bedacht: op een stuk of 8 plekken speelde een trompettist The Last Post, daarna 2 minuten stilte en toen hoorde je de kerkklokken luiden. Het was een mooie en bijzondere manier om te herdenken.

 18. Van al die oplichters en vervelende e-mails wordt ik best wel kwaad Liesbeth, soms denk je zal ik stekker er maar uit trekken.

 19. Ja en zo vliegt ook de tijd voorbij ook al kunnen we niet overal komen. Nu even een paar dagen de natuur de tuin laten bevochtigen. En daarna van juni gaan genieten.

  Love As always
  Di mario

 20. Ja, weer voorbij gevlogen.
  Begrijp dat je teleurgesteld bent over 4 en 5 mei.
  Fake rekeningen, mails enz. ze weten je te vinden. Hans

 21. best wel weer leuke best wel topics
  maar wat voor maand is meid hihi
  Doezel wilde jou verrassen en kreeg een pak slaag
  maar Joke en Wim maakten dat best wel weer goed

Reacties zijn gesloten.