Best wel 25
Best wel

Best wel 25

Best wel een vreselijk vreemde maand die, zoals jullie best wel begrijpen, de geschiedenisboeken ingaat. Best wel moeilijk om een beetje te beschrijven wat ik best wel wel en vooral best wel niet gedaan heb deze maand. Best wel een berg dingen zijn waarschijnlijk voorgoed uitgesteld en daar baal ik van. Best wel bewust dat dat niks voorstelt voor de mensen die ziek zijn of waren, die zorgen hebben of alleen wonen daarom best wel sterkte voor wie nodig heeft. Het komt allemaal best wel weer, maar goed daar geloof ik nog niet in.

Best wel heel heel erg dankbaar dat corona niet eerder toe is geslagen, dat ik best wel nog 75 jaar bevrijding van Brabant heb mogen vieren. Ondertussen ben ik best wel (erg) verdrietig over 4 en 5 mei en al die plaatsen die hun 75 jaar bevrijding niet (op de echte dagen) kunnen vieren. Best wel verschrikkelijk dat er veteranen zijn die het helemaal niet meer mee gaan maken. Best wel bewust dat iedereen zo dingen heeft die hem of haar aan het hart gaan, best wel sterkte!

Best wel voor het eerst in mijn leven een hemel zonder vliegtuigen of vliegtuigstrepen gezien. Best wel bijzonder en ja ook best wel genoten.

Best wel genoten van Nationale Pannenkoekendag. Best wel fijne vent die van mij, hij bakt ze best wel lekker.

Best wel e-i-n-d-e-l-i-j-k lammetjes gefotografeerd en ondanks alle restricties ook best wel enorm van genoten. Best wel waardevol dat dat nog kon.

Best wel boek aan het lezen, de titel past op dit moment perfect!

Best wel met grote verbazing gekeken naar de mensen die zich niets van dat kutcorona hebben aangetrokken en gewoon praktisch naast elkaar staan te lullen. Best wel op dit moment hier voor de deur, best wel jammer dat we hier geen wapens kunnen hamsteren, krijg er best wel zin in.

Best wel voor deze ellende begon nog een trui gekocht. Best wel helemaal mijn stijl maar een fatsoenlijk selfie is me niet gelukt. Best wel te koud ook voor die trui nu.

Best wel veel ritjes met de auto gereden, zonder met mensen in contact te komen uiteraard. Best wel mooie stukjes Nederland gezien, maar best wel balen dat overal mensen niet lijken te begrijpen wat afstand houden is. Best wel kut ook dat ik zoveel degene moet zijn die aan de kant gaat. Best wel het picknickmandje in ere hersteld.

Best wel blij met Vriendjelief hij heeft platenspeler gefixt, die had last van de kou, dat maakt muziek ernstig grappig maar niet voor maandenlang. Best wel nieuw spullie ertussen en platenspeler draait weer als jonge god.

Best wel nog iets door Vriendjelief gefixt maar dat verdient een eigen blogpost.

Best wel heerlijk buiten gezeten, oké met handschoenen en dikke trui aan maar in de zon met de muziek op minimaal standje burengerucht (best wel toegestaan om hun gesprekken hier voor de deur te af te kappen) terwijl een zacht briesje de net schone was droog blaast. Best wel ding om van te genieten nu.

Best wel nog iets opvallends gezien, precies daar waar corona zo enorm tekeer gaat, precies daar waar de RIVM kaart tot vandaag donkerrood was (nu is de kaart vervangen door aantal mensen in het ziekenhuis in plaats van besmettingen) daar zijn ook vreselijk veel varkensstallen. Zou het dan toch niet carnaval zijn, maar smog en stikstof?

26 thoughts on “Best wel 25

 1. Weet je wat best wel balen is, dat ik alleen woon en geen auto heb. Dat ik vlak bij het Kralingse bos woon wat continue afgesloten wordt omdat mensen uit andere wijken er zo nodig geen afstand willen houden en er allemaal willen lopen.
  Maar he ……….. ik ben gezond, heb contact met collega’s, en vrienden en familie ………. maar o, wat mis ik op stap gaan en een knuffel!!

 2. Ik wilde eigenlijk schrijven dat ik het allemaal best wel rot vind. Maar dat is niet zo. Ik vind het gewoon allemaal heel erg rot. Bah!

 3. Moest ook best wel aan je denken toen er steeds vaker berichten kwamen met twijfel over de 4/5 mei viering. Heb best wel mazzel dat ik meestal achter de rolstoel loop, is voor mij best wel lastig dan naast het pad uit te wijken en dat begrijpt iedereen gelukkig.

 4. Best wel heel erg knap hoe jij al die best welletjes in een best mooi stukje weet te verpakken.

 5. Mn broer mag dat weten hij zal geen commentaar leveren ook. En ja gister stonden ze te dicht coor de deur te lullwn, gezellig joh had zin om een emmer water erover te gooien.

 6. Best wel gekke tijden,hadden wij vorig jaar persoonlijk al een vreemd jaar,dit is voor iedereen nu een gek jaar.Alles op afstand en dan hebben wij nog alle media tot beschikking.Maar oudere,kwetsbare kinderen enz hebben het zoveel moeilijker.

 7. Staan er serieus nog mensen voor je voordeur vlakbij elkaar te kletsen? Dat klinkt inderdaad niet verstandig.

  Ik moet lachen om de titel van je boek en dat je die toepasselijk noemt. Weet je broer dat?

 8. Best wel een rare maand dat klopt, en er komt er nog zo eentje aan.
  We zullen het er mee moeten doen.
  Afwachten wat de tijd gaat brengen.
  Pas op jezelf en blijf gezond.
  Groetjes irma

 9. Ja, het was een rare maand, maar gelukkig moest ik ook best wel even lachen om het advies voor de thuisstudie. Verloskunde lijkt me inderdaad prima. Advocatuur trouwens ook, want er zullen vast ook wat echtscheidingen volgen…

 10. Best wel blij dat het hier over het algemeen heel goed gaat met mensen die uit zichzelf afstand houden. Best wel gek, zo’n corona-dansjes in een supermarkt waar mensen ook amper geluid durven te maken.

 11. Best wel duidelijk dat de volgende maand ook best weer bijzonder wordt. We maken er maar het besten van…

 12. Voor het eerst in lange tijd waarschijnlijk geen 4 mei herdenking bij de begraafplaats. Dat is ook wel bijzonder. het is een bijzonder tijd.

  Love As always
  Di Mario

 13. Best wel even slikken, deze zomer opnieuw doorbrengen in ons achtertuintje. Niet erg, zo lang we het virus buiten de deur kunnen houden en daar doen we ons best wel stinkende best op.

 14. Best wel druk met het op gepaste wijze iets in elkaar draaien voor 4 mei. Heel blij ook dat wij onze activiteiten allemaal hebben uit kunnen voeren al valt dat natuurlijk allemaal in het niet bij het verdriet dat er nu veel is.

 15. We zijn er nog niet, alle maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Hans

 16. best wel een handige uitdrukking, mooi relativerend, , iedere taal heeft zoiets. ik weet nog steeds niet wanneer ik in het duits of moet/mag zeggen.

 17. Best wel heel vreemde tijd. Best wel voordeel dat onze tuin profiteert van mijn best wel hardwerkende man en zonen. Best wel leuk dat hond èn kat hier bivakkeren. Best wel fijn dat het toch nog toe vreedzaam is hier in huis. Best wel k*t dat inkomsten zo goed als wegvallen maar kosten doorgaan ….maar komt vast weer goed. Best wel fijn dat ik niet meer hoest en kuch, zou best wel willen weten wat voor hoest en kuch het was …..

 18. ik heb bijna dagelijks een gezond blog :(

  ja de mooie 75 jarige bevrijdings feeste welke niet door gaan , doen mij ook pijn in het hart :)

  verder heb ik anders dan jij mij niet geërgerd zo als jij terecht deed
  daar ik als ik boos – kwaad wordt begin te hyperventileren en ik dat NOOIT meer wil mee maken

  op naar betere tijden groet

 19. Die ene quot ‘Voor wie een thuisstudie wil volgen, ik raad verloskundige aan’ ???
  De andere heb ik al op gereageerd, schrok me rot maar er komen alleen maar lammetjes en kippen bij.
  Verder is het best wel een tof logje, vooral de coronahufters komen er niet al te best van af.

 20. Best wel fijn om van jou gewoon een gezond blog te kunnen lezen.

  Nee, dit is geen tijd met een ‘kroontje’ erop.

  Ook ik kijk uit naar betere en vreedzamere tijden.

  Stille groet,

Comments are closed.

Back To Top