Best wel 24
Best wel

Best wel 24 en een kleine update over minder bloggen

Best wel te laat met mijn best wel. Best wel pech weer maar allereerst stond deze best wel op datum van 30 februari en bovenal kwam er even een coronavirusblog tussendoor. Best wel jammer dat die harterige best wel foto helemaal nergens meer op slaat maar ik ga best wel geen nieuwe maken. Dus veel plezier met best wel 24 de kleine update van februari.

Best wel baggerfilm gekeken Het Diner, dat het boek ervan ooit uitgegeven is, is al verbazingwekkend. De film was best wel typisch zo’n boek waarvan je een paar hoofdstukken overslaat omdat je wel wil weten hoe het afloopt en geen zin hebt om al het gewouwel ertussen te lezen. Je zoon heeft een zwerfster vermoord en je vrouw vindt het ook nog prima dat de enige getuige, je neefje, wordt afgetuigd door hem. Best wel een typisch Nederlandse baggerfilm.

Best wel 2 boeken gelezen in februari, waarvan De jongen die zijn vader naar Auschwitz volgde van Jeremy Dronfield een geweldig maar enorm dik boek is. Zolang er nog tranen zijn hannelore grunberg-klein vloog ik doorheen.

Best wel koffie met een hartje gehad als ontbijt.

Best wel genoten van het kleine beetje smurriesneeuw wat er gevallen is maar ernstig toe aan fatsoenlijk lenteweer inclusief lammetjes. Best wel eens gaan vragen aan de schapen verderop, de blog daarover volgt.

Best wel een middag door Zooparc gewandeld, behalve het normale snoeiwerk in het park was ik vooral op zoek naar de lente. Best wel een lieve foto van Frans en Sukkel gemaakt.

Best wel besloten minder te gaan bloggen, merk de laatste tijd dat mijn zin om een blog te schrijven tanende is. Vorig jaar begon ik met de squipday, maar het zoeken naar een foto om te posten staat me tegen. Paar maanden terug ben ik gestopt met boekblogs te schrijven omdat ik er veel tijd aan moest besteden en ik dat niet evenredig vond tegenover het gebrek aan plezier ik daarin had (een boek is tenslotte persoonlijk). Ik ga de komende tijd op zoek naar een goed ritme en ga sowieso minder dagen in de week bloggen om te voorkomen dat ik er binnenkort best wel helemaal geen zin meer in heb.

31 thoughts on “Best wel 24 en een kleine update over minder bloggen

 1. Breek los…

  wanneer wat men deed en nog doet een verplichting wordt
  door een bepaalde samenhang
  een onzichtbare vorm van dwang
  komt zonder te veranderen tot aan de laatste dag tijd te kort

  Laat je drijven op de golven die jij kiest, Liesbeth!
  Lenjef

 2. Ik ging enige tijd geleden terug van dagelijks 10 verhalen (diverse blogs) per dag naar nu drie keer per week een verhaal. Bevalt uitstekend. Rest doe ik wel op FB en Twitter….Ik snap dat de koek af en toe wat op is hoor.

 3. Best wel leuke foto en best wel heel goed van je dat je aan jezelf denkt. Het bloggen moet wel leuk blijven natuurlijk. Blijf dit overigens een heerlijk concept vinden!

 4. Het belangrijkste is dat je plezier blijft houden in het bloggen! Minder bloggen kan prima, er hoeft niet elke dag iets online te komen. Ik plaats 2x per week een blog en heb soms het idee dat ik best vaker zou kunnen bloggen, maar er zijn ook weken dat ik het zo druk heb, dat 2x net haalbaar is. Dus voor mij is dit, voor nu in ieder geval, prima. Succes met zoeken naar wat voor jou het beste blogritme is, zodat het wél leuk blijft!

 5. Wat jij schrijft over het boek van Het Diner is precies wat ik gedaan heb. Raar boek! En lenteweer wil ik ook. Snel! Blogtechnisch vind ik één blog per week wel genoeg. Ik heb ook nog een leven, he? Of tenminste… soms dan ;-)

 6. Ik heb de dvd van Het Diner toevallig in huis liggen: gehaald bij de bieb. Nou ben ik wel benieuwd of ik het wel wat vind…

 7. Iedere dag bloggen is ook wel een aardige prestatie. Luisteren naar anderen is goed, maar naar jezelf luisteren is ook wel eens een goed idee. :)

 8. Op een blog schrijven moet leuk blijven, in de eerste plaats voor de blogger zelf.
  Zie maar hoe je het gaat aanpakken.

 9. ja die hond was echt lachen , zat achter de plevieren aan :)
  de foto gelukkig goed gelukt
  kan de wandeling aanraden

 10. Ja, dat teveel bloggen kan tegen je werken.
  Toen ik dik 15 jaar begon op mvhpl blogte ik elke dag.
  Toen weblog stopte, nam ik fotokraam.aminus voor elke dag en gebruikte ik mvhpl voor langere verhalen.
  Dat doe ik nog, maar veel minder frequent, alleen als ik echt wat te melden heb en de fotokraam nog maar 3x in de week.
  Voor mijzelf vind ik dat een goed evenwicht.
  Succes met het balans vinden !!

 11. Ik vond het altijd al zo knap, het aantal blogs dat hier steeds op de website verscheen! En gewoon lekker schrijven wanneer je zin hebt :) Ik heb trouwens best wel genoten van het boek Het Diner, en daarna ook wel van de film #slechtesmaak ;)

 12. Ik vind het altijd onwijs knap als het mensen lukt om structureel elke dag een blog online te hebben, dus ik heb best wel heel veel begrip voor je keuze om het een tandje minder te doen :)

 13. Sorry, moest best wel lachen om de 30 februari-planning;).
  Lijkt me heel goed om te kijken naar een ander ritme. Het moet wel leuk blijven inderdaad, dat bloggen.

 14. Bloggen moet leuk zijn. Alle dagen bloggen kan best wel een last worden! Een tijd wat minderen kan daarom zeker geen kwaad.

 15. Best wel dat je moet doen waar jij je prettig bij voelt.. beetje minder kan geen kwaad.. lol erin blijven houden is wel belangrijk.

 16. Elke dag posten is toch een hele klus. Ik kan me voorstellen dat je een tandje minder wilt. Gewoon doen en kijken of het je bevalt. Je vast lezers zul je heus niet verliezen.

 17. Wat minder bloggen bekomt je misschien beter, later kun je altijd de schade nog inhalen.
  Het Diner van Herman Koch las ik. Geen slecht boek maar heel bijzonder vond ik het niet.

 18. Om de andere dag een nieuw logje bevalt me best al heel lang. Heb je toch om de andere dag een dat je geen blog hoeft te maken. Een enkele keer jeukt het wel eens om het eerder te doen, omdat ik dan een extra leuk onderwerp denk te hebben maar dat moet dan toch maar wachten, In het voorjaar wordt het sowieso altijd minder druk op de meeste blogs, dan gaat iedereen meer naar buiten, en jij zeker.

 19. Helemaal geen zin, dat klinkt niet goed. Daar noet je inderdaad voor uitkijken. Daarom is wat minder misschien wel een goed idee…

  love As Always
  Di mario

 20. best wel goed idee , om meer te genieten
  en op en dag als vandaag is het heerlijk genieten , ver weg van pc en blog :)

 21. Best wel verstandig om niet teveel druk op jezelf te leggen aangaande het bloggen. Het moet leuk blijven en vooral geen last.

 22. Dat boek van Hannelore lijkt me zeker de moeite waard. Ik heb wel ‘ns van de Sint Louis gehoord, maar er nog geen boek over gelezen.

 23. Ik internet sinds vorig jaar een stuk minder en daardoor komt mijn blog ook op een lager pitje te staan. Ik heb in februari voor het eerst in jaren helemaal niet geblogd. Het zij zo. Het moet niet teveel op werk gaan lijken. Toch hoop ik weer wat productiever te worden.

 24. Het lijkt wel,of iedereen een beetje blogmoe aan het worden is.
  Mij lukt het ook niet meer zo geweldig. Daarom zijn die 6wmb e.d. zo lekker om mee te doen.
  Helemaal stoppen wil ik ook weer niet maar de inspiratie ontbreekt best wel.

Comments are closed.

Back To Top