Best wel 23
Best wel

Best wel 23

Best wel typische januari, ik verlang naar sneeuw, bevroren sloten of toch minimaal een ochtend bevroren wereld fotograferen en het is best wel alleen maar twijfelachtig grauw rot weer met af en toe een beetje zon. Best wel waardeloos want de voorspellingen veranderen best wel steeds en meestal niet positief, terwijl de vogels fluiten alsof het lente is en ik ook de eerste narcissen alweer in bloei heb gezien. Best wel de eerste best wel van 2020 en het lijkt best wel lente ben bang dat de enige ijssterren die ik deze winter ga zien degene op de foto zijn.

Best wel het jaar begonnen met narigheid, best wel Frans zijn familie bij elkaar, om het netjes te zeggen daar moet je het niet van hebben.

Best wel wat nieuwigheden aan de slaapkamer toegevoegd best wel klein rood ijzeren hart zonder merk en best wel groot ijzeren hart van Riverdale voor 2,50 bij de kringloop. Best wel totaal niet boeiend dat merk

Best wel mijn eerste goede voornemen uitgevoerd. Best wel wasmanden met wasgoed opgeruimd. Best wel korte broek onderin mand gevonden.

Best wel heel mooi boek, voor mij dan, gevonden bij een kringloop. Best wel ook nog een retro camera gekocht knappe Olympus Pen.

Best wel op 1 januari ’s middags nieuwe cookiebanner foto gemaakt onder het genot van knallend vuurwerk voor degene die dachten dat het rustig zou zijn in het dorp.

Best wel dom momentje was zo aan het twijfelen of ik een spijkerblouse had dat ik dacht dat ie er nooit geweest was. Vond hem terug in de strijkmand tussen kleding met korte mouwen…#slechtehuisvrouw.

Best wel naar een kleine dierentuin geweest, was best wel niet zo klein als ik dacht en kom er best wel op terug.

Best wel voor nieuwe tweedehands sloffen gekregen van m’n vader, er werd thuis met 5 paar ogen twijfelachtig naar gekeken, maar heerlijk warm dat ze zijn!

29 thoughts on “Best wel 23

 1. Ach, we zitten nu in de tweede maand van het nieuwe jaar, maar het voelt alsof we op de helft van dat jaar zitten zoveel mixed emotions voorbij gekomen. Best wel confronterend eigenlijk…

 2. Jammer van de narigheid zo aan het begin van het jaar. Maar wel lekkere warme voetjes! Da’s heel belangrijk, ook zonder sneeuw. Ik hoop trouwens dat de winter wegblijft en dat het gewoon lente wordt.

 3. De eerste maand van het jaar was best wel een goed begin … Voor mij dan.
  Ik ben het best wel met die dubieus kijkende ogen eens.

 4. Is niet helemaal van mij hè, zei ooit een Surinaamse vrouw in de tram tegen me. Hilarisch uiteraard, de plugins komt van mij, heb deze week alweer teveel tijd moeten besteden aan het zootje hier in het gareel te houden.

 5. Vervelend om zo het jaar te beginnen. :-(
  Ik vind je quote linksboven echt geweldig.

 6. Ik weet dat we deze maand terug gaan zien in de geschiedenisboeken. Een serieus vuurwerkverbod, brexit en coronavirus. Die laatste daar maak ik me nog het meeste zorgen over.

 7. Het is vandaag best wel de laatste dag van deze maand. Ik vond het een dubieuze start van het nieuwe jaar eerlijk gezegd. Er is overal van alles aan de hand lijkt het wel…

 8. Heerlijk lijstje. Ik moet zeggen dat ik echt nog zit te wachten op het echte winter weer, ik word er best wel blij van.
  Toffe flatlay trouwens aan het begin!

 9. Ja maar je hebt niks aan bloemen als het grauw vies weer is. En ik wil sneeuw Edward.

 10. haha die sloffen, heerlijk! ondertussen een goed boek erbij en genieten maar

 11. De winter laat zich niet laat gelden, in mijn jeugd heel anders.
  Misschien geeft het rode hart wat warmte. Hans

 12. Nee ik deel gewoon al het gezeik niet, neem van mij aan dat ons 2020 niet geweldig begonnen is en dat er belachelijk veel gezeik is waar ik niet op zit te wachten.

Comments are closed.

Back To Top