Best wel 22

Best wel 22

Best wel mijn eerste kerstliedje gehoord op 27 november, was Thank God is Christmas van Queen en hoewel ik ook van mening ben dat dat best wel vroeg was, ben ik toen toch maar los gegaan met de kerstliedjes. Best wel jammer voor alle sinterklaasfans, wat overigens niet zegt dat ik vind dat Sinterklaas afgeschaft moet worden en ook zwarte piet niet. Maar hij mag best wel mijn huisje voorbij gaan zeg maar.

Best wel blij Vriendelief die zijn oude Vitara gewoon moeiteloos door de keuring heeft gekregen. Best wel bijna 30 die wagen, best wel fitter dan ik dat verkleurde ding.

Best wel analytics opgestart. Best wel grappig om te zien waar jullie allemaal vandaan komen. Klopt best wel geen fluit van geloof ik zo, willen die bezoekers uit China en Amerika even een berichtje achter laten.

Best wel compleet ingemaakt met sjoelen in het openluchtmuseum.

Best wel mijn kerstboom-met-Doezel foto doorgestuurd naar Renesmurfs Kerstbomenfotobos. Kerstsmurfbal hangt in de boom ouderlijk huis maar vroeger in de boom bij opa en oma. Best wel lang geleden maar volgens mij heb ik deze bal besmurft. Bos van Rene Smurf is best wel groot maar er is vast nog ruimte voor jouw kerstbomenfoto.

Best wel kerst thuis gevierd, ene dag ouderlijk thuis andere dag eigen thuis. Best wel ook naar het strand en ook even in Rotterdam geweest.

Best wel bijzondere film gezien over een vader met zijn 6 kinderen die in de wildernis leven maar leren studeren en overleven. Tot de zo mooie situatie veranderd. Captain Fantastic.

Best wel heel veel kerststallen bezocht, best wel onder de indruk van de ernst van het kerstverhaal, zeker hoe actueel het nu is met het totale gebrek aan betaalbare huurhuizen. Best wel schrijnend in een land als Nederland.

Best wel mooi en oud devotiepark bezocht, kom er best wel op terug maar misschien niet meer dit jaar.

Best wel raar hangt al jaren lijstje in gang van ouderlijk huis, las de spreuk best wel voor het eerst zo leek.

Best wel mijn tweede twittert van het jaar verstuurd. Best wel naar de mensen van KPN met de vraag of ze hun glasvezelkast nog op kwamen ruimen. Die lag namelijk al een week in het gras in plaats van in zijn hok onder de grond.

Best wel alweer naar het Openluchtmuseum geweest, best wel rustige dag uitgezocht kom er best wel op terug maar heb het meeste genoten van een kudde heel nieuwsgierige schapen.

Best wel ook in Heusden geweest, best wel jammer dat het dorp niet meer voor elkaar krijgt qua kerstmarkt. Kom best wel door Drunen waar ze Dickensdag hebben, ze behoren tot dezelfde gemeente. Best wel jammer dat ze in Drunen decors voor de te nieuwe huizen zetten terwijl Heusden gewoon mooi is.

Best wel veel boeken gelezen deze 5 waren best wel goed. Gegrepen gaat over een meisje wat vlakbij haar ouderlijk verkacht wordt en de gevolgen daarvan. Duivelskind gaat over een meisje geboren in Afrika, die uiteindelijk uit de ellende wordt gehaald en geadopteerd. Ik was de enige die ontsnapte uit Buchenwald en het zesde jaar gaan over de Tweede Wereldoorlog, waarbij de laatste over de gevolgen ervan. Stuk voor stuk aanraders.

Best wel bizar om te zien hoeveel kerststallen er niet meer zijn, dicht zijn of dikke hekwerken hebben. Best wel belachelijk dat dat nodig is in dit land en in België! Alleen dit jaar zijn er al weer 2 gesloopt.

Best wel ook een kerststal gezien met een briefje. Best wel de knikengel gejat. Best wel een heel oud katholiek iets, maar er zit een mechaniek in waarbij als je een muntje inwerpt het hoofdje beweegt. Best wel een knikengel van andere kerststal bijgevoegd voor wie er niet bekend mee is. Best wel sneu dat zoiets gejat wordt voor de misschien 5 euro die erin zit.

Best wel de twee leukste kerststallen gewoon langs en in huis. Best wel mini Mariakapel op eigen grond. Best wel gratis beeldjes van kunststof door een actie van kringloop Het Goed. Frans raadde het gewicht en kreeg ze gratis.

22 reacties

 1. Je hebt best wel veel leuke en bijzondere dingen gedaan/gezien/gehoord. Ook dingen die niet deugen.
  Er gaat niets boven een oude auto, want zo worden ze niet meer gemaakt (-:
  Muziek, ik kan geen dag zonder muziek maar kerstmuziek kan me gestolen worden. Voor mij part luister je het hele jaar naar kerstmuziek. Dag mag iedereen zelf weten. Zie je dat ik best wel makkelijk kan zijn?
  Geniet van je nummer 1-notering in de Top 2000 en een fijne jaarwisseling!
  Alle goeds voor 2020.

 2. Da’s weer een leuke best wel. Sneu van die knikengel. Dat mensen dat durven. Ik – met mijn geloof in karma – zou het niet in mijn hoofd halen.

 3. Best wel triest inderdaad dat mensen niet met een fikken van andermans spullen af kunnen blijven en kerststallen menen te moeten slopen.
  Verder Best wel een mooie Best wel.

 4. Ik ben een fan van oude wagens. De auto van mijn zoon proberen we in januari ook weer door de APK te krijgen. Toch alweer 25 jaar ook.

 5. Ongelooflijk zeg, dat er dan gejat wordt uit zo’n kerststal.
  En die analytics herken ik. Sommige landen sturen volgens mij robots;).

 6. Muziek is altijd iets persoonlijks, maar geeft je gevoel wel weer.
  Leuk Smurf voor Rene. Hans

 7. nee toch niet de rem handels van de rem achter zie je wel bewegen , mede daarom begreep ik het niet
  uitslag laat ik je weten

 8. Een boel best wellen weer. Leuk om te lezen. Mooie spreuk!
  En tja, verschrikkelijk dat er zoveel van dit soort dingen gestolen of gesloopt (las ik in de krant hier) worden.

 9. Oeps , ik was te snel, je hebt het al hersteld ( of ik had een vuiltje in mijn oog) dus haal eerdere reactie maar weg .
  Niet te geloven dat men zoiets gapt, echt schandalig. Best wel veel gedaan jij, toch jammer dat we hier nooit kerststallen zien.

 10. best wel weer best veel gedaan en mee gemaakt :)
  ja het is een schande dat er zoveel wordt gesloopt en gestolen :(
  ik ga komend jaar ook weer naar het openlucht museum

  wat er met mijn fiets aan de hand is wilde je weten , ik wilde remmen , en doe dat eerst met de achterrem en dan een beetje met voor er bij , maar de achterrem deed niets
  en dat zo plots , ik kon zo 123 niet het euvel zien , had ik de fiets mee in huis genomen en de tijd , had ik er vast wel achter gekomen , maar had geen zin en al dat gedoe

Reacties zijn gesloten.