Best wel 21

Best wel 21

Best wel tijd voor alweer best wel 21. Best wel weer een maand voorbij voor je er erg in hebt. Best wel blij te melden dat het nog steeds goed gaat met poes Marion. Best wel taaie dame dat, best wel hier meer over in Doezels blogpost. 

Best wel heel leuke blogster ontmoet met haar jongens in mijn favo oorlogsmuseum. Best wel onder de indruk van de verdwijn-capaciteiten van die jongens.

Best wel dom geweest. Heb best wel niet goed in de Voordeelagenda gekeken en heel bon 62 niet gezien. Best wel bon voor korting op de oorlogsmusea van Nederland. Best wel hier meer info  Best wel leuke bon want binnenkort heropent Herinneringscentrum Kamp Vught, het oorlogsmuseum in Nieuwdorp Zeeland is net heropend en was al fantastisch. Het museum in Groesbeek is vernieuwd maar dramatisch lees er hier over. Best wel leuk want volgend jaar bezoek je alle musea en dergelijke Tweede Wereldoorlog musea met 25% korting. Best wel omdat we dan 75 jaar gelegen bevrijd zijn.

Best wel heel blij met de kortingsbonnen die me gestuurd zijn. Best wel heel erg fijn dat ik ook komend jaar betaalbaar naar het OLM kan.

Best wel blog achtergrond donkerder gezet. Best wel ook nieuwe plugin voor Instagram, best wel vlot deze.

Best wel veel leuke dingen gedaan, heerlijk genoten van een zonovergoten dag, wandelingen gemaakt, koeien gevoerd, dorpen bevrijd, musea bezocht en jawel ook nog thuis geweest.

Best wel raar vriendjelief wilde houmous proberen. Best wel niks voor mij zei ik, maar als je het wil neem het. Best wel houmous geprobeerd keilekker. Maar ja toen ik houmous vies vond viel ik ook nog niet op mannen.

Best wel lief deze blog van Nicky over dat ze foto’s is gaan maken en dat door mij! Best wel blij met dit soort dingen, dit is precies waarom ik blogs met fototips schrijf.

Best wel last van de holte boven mijn voortanden. Best wel gevoelige tandjes wat alleen maar irritanter wordt naarmate ik door m’n neus of mond adem. Best wel iets waar ik niet mee kan stoppen.

Best wel bruut ingemaakt met tafelvoetbal blijkbaar is dat wel iets wat je af kan leren.

Best wel niet te zuipen die magere melk van Jumbo. Koop wel een pak gewone melk en lazer er zelf water bij scheelt een hoop moeite en geld.

Best wel een theekick de laatste tijd. Best veel thee op, zou dat door de speculaas die erbij past komen?

Best wel blij met mijn nieuwe telefoon. Bloglovin app is er niet voor beschikbaar en ik kan geen snelkoppeling van een contact maken voor tussen mijn apps maar ach dat overleef ik wel. Best wel blij dat eindelijk de leuke telefoonhoesjes binnen zijn.

21 reacties

 1. Best wel een heleboel lief dat je mijn blogje noemt. Ik ben altijd blij met jouw tips. Dus nu ga ik houmous kopen en dan zie ik wel waar ik daarna op val.

 2. Best wel lekker soepje in die pan, krijg ik best wel trek in. Houmous? geen idee wat ik me er bij voor moet stellen, nooit van gehoord, laat staan gegeten. “klinkt als ” humus, maar niet aan beginnen, je weet nooit of ik na het proeven niet ineens vrouwen val;-)

 3. Best wel duidelijk waar de Boysz die kogels hebben gezien… Best nog steeds niet door wie van de drie er twee achterover heeft gedrukt.

  Best wel weer een lekker blogje trouwens, by the way en zo.

 4. Best wel fijn om blogs te lezen met een kopje koffie in de hand ☕️.

 5. Jullie beginnen er een neusje voor te krijgen. Rood met witte stippen. Complimenten hoor, het begint er steeds mooier uit te zien en ik vond het altijd al mooi om naar te kijken.

 6. Hahaha ik krijg geen klachten de houmous is op dus die kan ook niet meer klagen. De kopfoto bevalt mij ook. Dat blaadje rechts kreeg ik van Vriendjelief.

 7. Best wel een mega mooie kopfoto heb je gemaakt.
  En die houmous, toen viel ik nog jjiet op mannen. Heeft die houmous nou geluk of die man van je? ?????

 8. dat is me best wel weer een flinke best wel :)
  ik ga voor dat best wel lekker uitziend soeppie
  heb ik liever dan M& M’s

 9. Hahahahahaha, dat stukje over houmous. Heerlijk. Ik houd er van, van deze humor.

  Ik pak vaak een cracker, laagje houmous erop, schijfjes komkommer en dan chilikruiden eroverheen raspen. Heerlijk!

 10. Dat zijn ze maar ik geniet vooral van gewoon een kleine zak als ik eens naar de film ga.

 11. Best weer een heel gezellig blog.
  Doezel kijkt best verlekkerd naar dat koekje. Sowieso een best wel uitermate goed geslaagde foto.
  Je blog is iets rustiger met de donkere achtergrond, en het rood knalt er zo lekker vanaf.
  Speculaas smikkelende groet (-:

Reacties zijn gesloten.