Best wel 20 bevrijding en meer

Best wel 20 bevrijding en meer

Best wel erg druk gehad mensen. Ruim een week alleen maar met onze groene hobby bezig geweest en daarna nog ruim een week met alle foto’s. Best wel prachtig weer gehad en vrijwel alleen maar mooie momenten. Verslag en foto’s zijn hier, hier en hier te lezen en het laatste deel komt er nog aan. Best wel tijd voor best wel 20 inmiddels.

Best wel op een tank gestaan, kon dat ding helemaal tegen. Kek voertuig! Best wel veul tanks gezien ook.

Best wel heul veul Engels gesproken. Best wel schrikbarend slecht Engels gehoord van anderen. En dan stug doorgaan met meer Nederlands dan Engels en nog trots kijken ook. Best geduldig en vriendelijk die Britten.

Best wel twee goede selfies geschoten, waarvan ik er 1 kwijt ben omdat mijn telefoon best wel kaduuk is. Best wel handige handjes Frans is er mee bezig.

Best wel van alle gemakken voorzien die jeep, best wel niet gebruikt waarvoor jullie denken trouwens.

Best wel iets nieuws gedaan. Een boek gekocht en die meteen door de schrijver laten tekenen. Best wel een dingetje om even apart op terug te komen. Best wel hier.

Best wel weer het 18 september defilé gereden ter herinnering aan de bevrijding van Eindhoven. Best wel weinig uitzicht deze keer. Best wel weinig foto’s gemaakt ook.

Best wel waardebon van Lidl gehad omdat de chips niet te vreten was. En de zak erna ook niet. Best wel leuk dat er een week later nog een tegoedbon in de brievenbus lag.

Best wel Frans vroeg hoeveel foto’s heb je van de week gemaakt 800? Best wel grappig dat hij denkt dat ik er met 800 toe kan in een week bevrijding.

Best wel cadeautje van Frans gehad, mooi blaadje van de druivenplant achter ons huis. Moest best wel denken aan vroeger, toen mocht ik mijn gevonden blaadjes niet eens drogen tussen de statenbijbel.

Best wel zalige ijskoffie van Lidl, maar daarna stuiterde ik misschien toch best wel iets meer dan normaal.

Best wel ondertussen alweer naar Zooparc Overloon en Openluchtmuseum Arnhem geweest.

Best wel schitterend weer gehad in week van bevrijding, maar best wel met een klap de herfst in gelazerd. Best wel heftige overgang.

Best wel prima bij het weer passend sokken gekocht.

Best wel mooie aardappel tegen gekomen. Best wel nog niet opgegeten trouwens.

Best wel voor het eerst in maanden pannenkoeken op, smaakt best wel naar meer. Ook best wel zin in zuurkool trouwens.

Best wel grappig antwoord gekregen. Vroeg aan Tante Thee te Bergeijk; Heeft u koffie to go? “Wel als u het kopje terugbrengt”. Best wel goed antwoord, zalige koffie en mooie zaak. Best wel jammer dat het zo ver weg is.

Best wel nog niet klaar met 75 jaar bevrijding. De festiviteiten rondom de bevrijding door Operatie Market Garden zijn dan wel voorbij maar gelukkig nokten onze bevrijders er best wel niet mee toen. Best wel deze week een evenement in Heteren en Driel, lees hier over The Island.

Best wel een een leuke compilatie van mijn foto’s van 75 jaar bevrijding gemaakt, door Ilona. (best wel hier de blog met foto’s)

20 reacties

 1. best wel weer druk je best gedaan :)
  best wel veel beleefd en gedaan
  denk dat de rol op de jeep , er is om zaken schoon en of droog te maken
  na het eten van al dat lekkers :)
  het blijft nog ff feest dus , ja het duurt nog maanden voor het hier vrij was

 2. Best wel een mooi logje. Of nee: een heel mooi logje. Het kan nooit genoeg aandacht krijgen, deze geschiedenis

 3. Hopelijk krijgt Frans je telefoon weer aan de praat.
  Het lijkt me ook erg leuk om mee te doen aan de tocht.
  Het yt filmpje is een mooie complicatie. Hans

 4. De Tommies komen! Best wel cool die oude trucks en brommotoren.
  Beste actie ook, ze hebben onze bevrijding ingezet.
  Best goed gelukte foto’s.
  Best wel veel humor in dit blog.
  Net zoals je reactie op mijn blog de bovenstebeste was: mijn man kan best wel in een hok (-:
  Ik heb me best opgewonden dat twee veteranen tijdens de herdenking in Arnhem niet werden toegelaten. Ik vond het het beste om de gemeente per mail van mijn mening op de hoogte te stellen.
  Hun reactie terug duurt nu best wel lang.
  Iedere dag lees ik op de NOS app een verhaal over de bevrijding van Nederland. Ik knipper regelmatig met mijn ogen: er is nog zo veel wat ik niet weet/wist…
  Lieve groet ♥

 5. Och ja die arme mannen. Achteraf hoorde ik dat er gewoon niet genoeg ruimte was en dat er daarom kaarten waren . Ze hebben excuus gekregen. Ik leer ook dagelijks over wo2 en lees er al jaren over. Heb je de bevrijdingsjournaals gezien van de NOS? Echt een tip. Thanks voor je lieve compliment ik probeer tussen alle serieuze en af en toe venijnige blogs de humor erin te houden.

 6. Nou je had toch best nog veel erg mooie foto, die ene met die schaduw tank en de violet kleuren lucht…niet best…. gewoon hartstikke mooi!.

 7. De blog erover komt nog dan deel ik er nog meer. En meer over die week van bevrijding.

 8. Ja he ben zo blij dat zij het voor me maakte. Ik ben er niet handig in en zij neemt het heerlijk uit handen voor me.

Reacties zijn gesloten.