Best wel 2

Best wel

Ola mensen daar ben ik best wel weer. Alhoewel nog wat soezerig, tis half vier ’s middags Liesbeth, weet ik ben net wakker was een lekker tukkie. Nachtdienst mensen. Nachtdienst das best wel kut.

Best wel blij met Spoorpost van Kareltje hoewel ik de bonnen nooit gebruik zie ik in elke Spoor wel weer een plaats waar ik (nog) eens heen moet.

Best wel kut dat nieuwe Firefox, avatars van jullie pleite, youtubefilmpje niet meer laten zien in een blogbericht en zoveel reclame is weer terug. Ben weer naar chrome, voor nu.

Best wel niet charmant om je te verslapen als je vaders voor de deur staan ach whatever ze kennen me het beste met een verlopen kop.

Best wel de mooiste kerststal staat bij Frans op de kast. Hij bouwde het grootste deel op een avond dat ik aan het werk was. Hoewel ik de beeldjes heb gekocht is alles van zijn hand elk stukje hout. Voor het raam hangt een ster waar hij de lichtjes op maakte en op tafel ligt een krans die hij zelf boog en van versiering heeft voorzien. De drie koningen komen binnenkort en blijven dan nog een hele tijd staan, Want ik ben best wel heel blij met die prachtige stal.

Best wel tof dat die hele snelle fiets waarover ik blogde, daadwerkelijk de race heeft gewonnen. Lees hier de blogpost en hier het (sorry al oude) nieuwsbericht.

Best wel opvallend vies zeverweer deze week en dan toch de deur opengooien omdat een vogel zo mooi zingt.

Best wel een goed moment om jullie allemaal nog eens te herinneren aan de oudejaars-tag, jeweetwel Terugblik-tag, die ik schreef!!!

16 reacties

 1. Best wel een grappig blogje zo hé? En dat als je nog maar net wakker bent :-)
  Trouwens bedankt voor het herinneren …… mijn terugblik komt eraan.

 2. Firefox is bij mij ook in de ban gegaan. Ben ook overgestapt op Chrome, wel even wennen moet ik zeggen. Als de helft in Firefox niet meer werkt en ook niet gaat werken heeft het voor mij geen toegevoegde waarde meer.

 3. Prachtige kerststal, Henk heeft er ooit óók een gemaakt , staat nog op zolder want ik zet een kerstal alleen neer als er kinderen over de vloer komen, het aanschouwelijk kerstverhaal. Dit jaar sowieso minder uitgepakt en het kerstdorp in de dozen gelaten. Nachtdienst lijkt me maar niks, zeker niet in deze tijd van het jaar.

 4. Mooie kerststal; zelfgemaakt is sowieso het leukst…
  Op mijn iMac doet Chrome het juist niet zo goed en Firefox beter.

 5. Een prachtig stalletje! Die Frans moet je echt houden hoor! ;-) Gekheid…
  De terugblik-TAG staat in concept met zonder tekst nog.. haha. Ik moet er nog even over nadenken!
  Fijne jaarwisseling met weinig knallen!

 6. ha die Liesbeth
  blij te lezen dat je blij bent met Spoor , je zag wel ik gebruik die bonnen ook niet , wie weet is er hier iemand die ze wel wil :)
  kerststallen doen mij niets , maar een mooi gemaakt werk wel , klasse Frans
  en ja nu weer de nacht in , jij op het werk , ik al 2.5 jaar niet meeren dus fijn in bed
  werkse

 7. Je mag best wel trots zijn op de kerststal gemaakt door die best wel gouden handjes van jouw Frans. Ik zou hem laten staan tot de volgende kerst.

 8. Phoe nee, nachtdienst ? dat zou niks voor mij zijn … ik ben een ochtendmens. Maar soms brengt een werk dat met zich mee. Om maar te zeggen, jij liever dan ik.

Reacties zijn gesloten.