Best wel 19
Best wel

Best wel 19

Best wel snel gegaan de laatste weken. Best wel veel bezig met alle evenementen in september. Kom ik best wel op terug, maar vanaf 13 september wordt het druk mensen. Best hard bezig geweest met blogs schrijven, foto’s bewerken en klussen aan de Willys. Het is tijd voor Best wel 19.

Best wel voorkomen dat de aanhanger affikte. Frans was aan het lassen geweest. Best wel niks aan de hand. Vroeg hem is die fik de bedoeling. Hij maakte het uit en zei nee eigenlijk niet.

Best wel Louis de Funès film gekeken heerlijk zonder reclame op België 1 en nog zaliger films met rond scheurende nonnen, Willys jeeps en zonder speciale effecten.

Best wel schattigste tas ever gebruikt. Was sleutelhanger voor sleutel bij Kringloop Het Goed Nijmegen. Kocht daar nog een rekje waar het klokje die m’n vader bij Kringloop Het Goed Vlaardingen voor me kocht in past. En best wel binnenkort opent Het Goed Kringloop Nuenen omdat Kringloop Het Goed Valkenswaard gesloten is. Best wel dichtbij Nuenen, dus best wel blij mee.

Best wel aan me geknabbeld door een schaap terwijl ik andere schapen aan het fotograferen was. Best wel blij mee, met de foto’s niet met dat geknabbel.

Best wel Instagram accountnaam aangepast. Doezel was er beu van ik zat veel te veel andere poezen te liken op zijn account en ik deelde tig foto’s van de andere meiden. Mijn nieuwe account is #Liesbethblogt.

Best wel verbaasd naar een pakketjesbus staan kijken omdat ik geen idee had welk pakketje kwam. Best wel een schande. Bleek pakketje van KPN had ik kunnen weten had pas 2 smsjes en een mail gehad dat die eraan kwam. Best wel bye bye Ziggo!

Best wel blij met KPN monteur, wist zelfs onze retro tv ingesteld te krijgen met 1 afstandsbediening. Best wel blij dat ik terug kan kijken, pauzeren en al het andere wat jullie al jaren konden dus.

Best wel oude film gekeken Theirs is the Glory film uit 1946 over de Slag om Arnhem met echte beelden. Best wel gewoon op youtube!

Best wel lekkere zak met gezonde knabbeltjes gevonden bij Aldi. Met zonnepitjes, pompoenpitjes, gedroogde moerbeitjes jamjam zat helaas ook een steentje in en toen hoefde ik het best wel niet meer.

Best wel veel stress gehad. Kwam best wel door Willys de Jeep. Slimme oude vrouw zei ooit; If it has tìres or testicles it’s gonna give you trouble. Ze heeft nog steeds gelijk. Kom er best wel nog op terug.

Best wel begonnen met een Instagram serie met teksten. Best wel te zien onder in de footer en hiernaast.

Best wel Frans gezelschap gehouden terwijl hij aan de Willys werkte, waar een kabelkast niet goed voor is.

Best wel dragrace gedaan, best wel gewonnen goede banden zijn alles.

Best wel niet wat het lijkt wat het is. Ben best wel onschuldig! Maria lag daar al voor ik erover er heen gereden was.

Best wel vreemd, bij grote supermarkt sproeien ze water over het fruit. Straks allemaal aan de legionella of zouden ze zo slim zijn steeds vers water te gebruiken?

25 thoughts on “Best wel 19

 1. ja ik bezoek hem ook wel eens als hij thuis is , dat is een verzorgingshuis van het leger des heils
  nu ligt ie weer eens in het ziekenhuis gggrrr

  ik weet niet precies te zeggen wanneer ik het airborne pad wil lopen
  binnenkort eerst weer een stukje Zeeland en een Wadden eiland :)

 2. daar heb ik op geklikt en dan krijg ik hetzelfde als dat ik het via mijn account probeer : Deze pagina is niet beschikbaar.
  De link waarop je hebt geklikt, is mogelijk buiten werking of de pagina is verwijderd. Ga terug naar Instagram.

 3. Best wel lekker bezig dus :-)
  Trouwens, ik kan jou nieuwe insta account niet vinden, geeft aan dat je pagina geblokkeerd is….

 4. Wat een leuke Best wel, weer. Die Frans van jou is wel een koele kikker, denk ik. Wij deden ook Bye Bye Ziggo en zijn nog steeds blij met KPN. En verdorie! Nou ben ik nog steeds niet bij onze kringloopwinkel geweest! Stom!

 5. Wij hebben geen instragram. Zou ook niet willen. Bloggen is voor ons genoeg. Het is wel leuk om te doen voor jou. Leuke foto’s weer om laten zien. Je bent actief bezig. Succes.

 6. Echt wel best wel leuk idee instagram serie :) met teksten. En best wel weer helemaal in jouw stijl.

 7. Best wel bijzonder dat diezelfde supermarkt (in ieder geval bij mij) dat fruit besproeit terwijl het in plastic zit…

 8. Best wel beetje dimmen, je bent ook maar een mens, als je over poezen heen gaat rijden….. Nou ja dat dacht ok vóór ik op de foto kon zien om welke auto het ging;-)

 9. Die nevel over het fruit komt de houdbaarheid ten goede heb ik me laten vertellen.

  En best wel slimme vrouw inderdaad, die van die quote. ?

 10. Als je maar positief bezig bent en je eigen tempo kunt aanhouden kun je veel aan. Hans

 11. best wel druk baasje jij :)
  en er komt best veel drukte nog met de 75 jaar bevrijding
  vind jij best wel leuk
  en waarom doet die supermarkt dat , om het langer vers te houden las ik net
  hopelijk wel vers water

Comments are closed.

Back To Top