Best wel 18 + wat ik grijs draaide

Best wel 18

Best wel rustig in blogland, best wel jammer maar niet getreurd hier wordt stug doorgeblogd. Kreeg best wel commentaar van Doezel dat het alweer te lang geleden was dat hij eens iets fatsoenlijks tussen de rest op mijn blog mocht zetten, hij is binnenkort aan de beurt. Ben ook best wel grappigheden vergeten te posten dus allicht dat mijn blog ook even op vakantiestand moet? 

Best wel even naar de wc kom terug Marion met deken in mijn stoel. Of ik niet naar bed moest ofzo? Best wel erg dat mokkel.

Best wel vreemdgeweest met nog een jong ding ook! En kusjes geven joh!

Best wel wezen shoppen. Best wel in Den Bosch en best wel geslaagd ook. Meerdere shirts, waarvoor ik ging, en een vest in een totaal andere kleur dan ik normaal zou dragen. Best wel voorproefje met selfie want deze kocht ik al eerder. Foto staat best wel bij de fotografe.

Best wel bijzondere jassen gezien tijdens het shoppen. Weet best wel niet wat ik ervan moet denken.

Best wel bezoek gehad. Kwamen helaas geen eitjes brengen. Dit zijn de overburen luidruchtig dat ze zijn joh.

Best wel irritant snerpende geluid als ik fiets. Best wel krank nagekeken en trappers vervangen. Best wel handig zo’n persoonlijke fietsenmaker helaas werkt hij nu even aan de Willys. Dames gaan voor, grijnsde die oude bak ze naar me. Lekker dan.

Best wel lekker uitgewaaid aan het water. Best bijzondere surfer gezien die heel blij was dat ik een foto van hem gemaakt had. Ook best wel bijzonder volk voorbij zien voeren. Kom er best wel op terug.

Best wel binnenkort opgelost dat fietsenprobleem, gratis ook nog. Stay tuned! (zie hier)

Best wel heel erg verslaafd aan een heel irritant spel met Smurfen. Drie keer raden wie erover blogde. Drie keer raden welke smurf ik nu wil bekogelen met een sneeuwbal.

Best wel binnenkort naar een dierentuin en naar een museum. Best wel zin in, kom er best wel op terug.

Best wel het hele huis laten meuren. Best wel Frans zijn woorden. Best wel helemaal klaar met de muggen dus alles ruikt naar lavendel.

Best wel genokt met zo ongeveer alles wat lekker is. Best wel balen dat een aantal broeken niet meer passen.

Best wel grijs gedraaid het onderstaande nummer ik waarschuw vast; Het is blij, stevig en blijft in je kop zitten! (Heb je geen last van als je hem op repeat zet zoals ik;)

17 reacties

 1. Gezien de stilte in Blogland wordt het best wel tijd dat ik ook maar weer eens wat ga plaatsen. Oh morgen, oppasdag, klaar :)

 2. Best wel heel erg leuk om dit weer te lezen. En het viel mij ook al op dat het in blogland best wel stil is, maar gelukkig ga jij stug door ;).

 3. Best wel een lekker nummer… Best wel dat hier nu drie Boysz zitten te grijnzen dat er weer aan hun gedacht wordt… Best wel tijd dat ik weer ga schrijven…

 4. Het is inderdaad best wel erg rustig in blogland. Maar ik ben best wel blij dat je doorgaat. Het moet hier toch een beetje gezellig blijven! En o, alles wat lekker is…het kan soms zó je naam roepen. Ik probeer het maar zo min mogelijk in huis te hebben.

 5. Je hebt best wel iets met doedelzakken, ik gelukkig ook best wel. Ik blijf ook best wel redelijk normaal door bloggen, om de dag zoals altijd. Vind het best wel prettig dat er meer zijn die gewoon doorgaan. Ben dus best wel blij met je.

 6. Ach we leefden op onze achttiende ander dan nu, Maar we hebben er nog steeds plezier in. Hans

 7. Rustig in blogland? Ik heb best wel mijn best gedaan in de schrijfvierdaagse. Jij ook op deze best wel.

 8. ja best weer leuk deze best wel :)
  dat lekkere dingen laten staan is ook hier een probleem
  moet echt weer op verkeerde of te veel van het 1 en ander gaan letten
  je fiets is weer kraak vrij , kilometers maken dan maar

 9. Best wel aardig als mensen zoals jij en ik gewoon doorgaan met bloggen…

 10. Best wel dat ik je blogtitel verkeerd las.. vroeg me al af of we ‘Je t’aime moi non plus’ te horen zouden gaan krijgen..! ;-)

 11. Best wel goeie best wel deze. Jong ding? :-) Het laten staan van alles wat lekker is heeft zichtbaar effect, maar maak het niet te gek. Die sokken blijven gaaf!

Reacties zijn gesloten.