Best wel 17 + Zwijmel

Best wel 17

Best wel baggerweer de laatste tijd. Best wel balen al dat onweer, inclusief tornado’s die langs me heen razen. En arme poesjes die allemaal buiten zijn, inclusief Doezel terwijl er 400 bliksems per minuut zoemen. Best wel raar geluid. Van geleerd en met moeite alle meiden binnen gedaan. Doezel is geen fan van dat weer. Over de poezen gesproken, het gaat beter met Marion, ontsteking is minder aan het worden. Heb naast een nieuw logo ook een andere cookiebanner. Best wel heel blij met dat rood, zolang het geen code rood is. Welkom bij Best wel 17.

Best wel blij met handige handjes Frans. Mijn allang niet meer te kopen muis van zeker 10 jaar oud begon kuren te vertonen. Zo irritant als de knop niet meer werkt. Heeft ‘ie best wel weer gefixt.

Best wel bijzonder bezoek gehad. Twee lieveheersbeestjes kwamen op m’n blouse zitten. Nou weet ik dat het geluk brengt als een lieveheersbeestje op je komt zitten maar als die 2 aan het vozen zijn wat betekent dat dan? Wil ik dat wel weten?

Best wel bijna een kotssmiley gestuurd naar Frans terwijl hij heerlijk eten was komen brengen op m’n werk.

Best wel lekker buiten gezeten terwijl het een beetje begon te gieten. Parasol vastgezet tegen de wind. Poes bij me in de doos en doorbloggen. Diehard hier mensen.

Best wel tijd voor vervelende klusjes door dat vervelende weer. Best wel heel heel vaak de Senseo door laten spoelen, eerst om het schoon te krijgen daarna om dat zure stinkspul eruit te krijgen.

Best wel veel gefietst want er mag best wat van die kont van mij af. Best wel lui geworden mensen. Maar ik ben op de goede weg want ik heb alweer 32.0 en 19.9 kilometer afgelegd. Kom er hier op terug.

Best wel lekker naar het strand geweest, lekker rondje met de Willys gedaan en met de Vitara gedaan en ook nog bijna een zonnesteek van het omhoog kijken overgehouden. Best wel leuke dingen die best wel een aparte blog verdienen.

Best wel het reactieformulier van Jetpack teruggezet, werkt dat beter voor jullie??

Best wel even met Prins Doezel gesproken over zijn wat beperkte taalgebruik van laatst. Best wel kortaf die kater, hij keek me aan kneep zijn oogjes tot spleetjes en zei dat ik het lazeres kon krijgen. Weten we dat ook weer.

Best wel lieve foto van Frans met ringstaartmaki met baby. De mijne is minder lief maar ach for the sake of it.

Best wel rare week gehad, waar ik al over vertelde. Vond de avond dat ik de blog postte nog een duif. Was ook zielige duif, heb het naar huis gebracht. Hij wilde niet vliegen had wel een pootbandje maar de eigenaar boeide het geen zier. Best wel bijzondere hobby dat duiven melken. Hebben de duif moeten begraven. Maar de andere duif hebben we de vrijheid ingestuurd. Zijn pootje was geheeld en het was duidelijk dat hij blij was dat ‘ie weg mocht.

Best wel toffe muziek gevonden. The Snakecharmer aka Archy J is een jonge vrouw die de doedelzak speelt. Ze is door de president van India, waar ze woont, benoemd als India’s eerste professionele doedelzakspeler. Ze heeft het zichzelf aangeleerd en speelt de typisch Iers Keltische muziek in mashups (2 nummers door elkaar) maar mengt het ook met de muziek uit haar eigen land èn zingt zelf ook. Hoewel ik er nergens iets over kan vinden hoop ik dat ze ooit een album uit gaat brengen want haar muziek is best wel gaaf! Geniet van The Snakecharmer met Drowsy Maggy.

23 reacties

 1. Best wel goed gevonden allemaal weer.
  Ik heb even moeten wennen aan die best wels, maar leest best wel lekker weg.

 2. Hij is weer lekker. Ook de muziek. Maar euhhh… een kotssmiley? Why???

 3. Leuke muziek. Heb hem aan mijn spotifylijstje toegevoegd.

  En twee vozende lieveheersbeestjes? Uh, geen idee wat dat te betekenen heeft.

 4. O best wel lekkere muziek, heel bijzondere clip ook. Best wel weer veel meegemaakt, voel me best wel schuldig dat Prins Doezel nu op zijn kop heeft gekregen door mijn opmerking.

 5. Best wel een heel erg lekker nummer. Dat gooi ik even mijn Facebook op. Dat is best wel uniek.
  Dank u wel.

 6. ja een mooie route vind ik het ook , het vervolg gaar langs het Kasteel bij Haaren
  we moesten op de bus wachten , dus dronken een welverdiende pint , in een pannenkoekhuis
  en ik mag die oude zooi wel zien , kreeg zelfs een rondleiding door een gedeelte wat dicht was :)

 7. Nou je hebt nogal wat beleefd en dus nog genoeg om meer te bloggen!
  De muziek is niet mijn ding.. haat doedelzakmuziek :-(
  Maar alles mag hè, dus toch maar even geluisterd.

 8. Je nieuwe huissstijl vind ik echt heel mooi, met al dat rood en die stippen, dus leuk als de cookies en de koffie daar ook helemaal bij passen. En het reactieformulier maakt voor mij eigenlijk niet uit. Bij de vorige versie onthield mijn computer de gegevens, dus het is voor mij nog steeds met één klik mogelijk om een reactie te posten.

 9. Ondanks het weer gaat hel gelukkig beter met Marion.
  tot nu toe geen gedoe met Jetpack.
  Titanic Dance Song is wel dubbel gezien de geschiedenis. Hans

 10. Ik heb hier nooit problemen met reageren. Best wel fijn, eigenlijk.

 11. Blij is niet de goede benaming ze zoeken gewoon iemand uit die ze veilig genoeg vinden, zegt ie.

Reacties zijn gesloten.