Best wel 16

Best wel 16

Best wel vreemde tijd ook qua weer. Best wel de bank die ik in Eindhoven op mijn terras had weer in gebruik genomen, jammer dat ik er de laatste tijd niet op kan zitten omdat het òf regent òf het mooi weer is en ik op mijn werk verwacht wordt. Mijn tijd komt nog wel, maar voorlopig is het eerst tijd voor Best Wel 16.

Best wel spooky dat als je je muziek harder zet de verlichting begint te knipperen. Best wel op mijn werk hoor, daar dondert alles in elkaar.

Best wel beschamend dat de vorige keer dat ik een back up maakte ik de foto’s van 2017 opsloeg. Best wel dom en best wel een slecht voorbeeld! (Ik heb wel een opslag voor alles op mijn blog die wordt dagelijks gemaakt).

Best wel enorm genoten van de 4 mei herdenking in Veghel, een opvoering in het theater, een stille tocht en aansluitend de herdenking bij het monument. Best wel lang geleden dat ik in het theater was, maar zeker de moeite waard. Wijzer geworden over burgemeesters zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog, hele mooie muziek en dans die prachtig aansluit bij het onderwerp. Prachtig dat de Tweede Wereldoorlog zo leeft in Veghel.

Best wel veel leuke post gehad, best wel munten en ook nog bonnen voor het Openlucht Museum. Ga ik best wel heel erg van genieten lieve mensen!

Best wel leuk kringloop rondje gedaan maar niks gekocht. Alles begint opvallend duur te worden 3 euro voor een roman en 12.50 voor oude typemachine. Best wel belachelijk.

Best wel fruit gegeten niet alleen in de vorm van geweldig lekkere bananenchips. Best ook echte bananen, ben nog geen apie maar het schijnt wel iets tegen kramperige pootjes te doen. Nog geen verschil gemerkt maar wie weet.

Best wel raar verse jus drinken zonder bekken te trekken. Best wel bevroren geweest of zo. Best wel rommel wat er verkocht wordt.

Best wel zielig haasje, was helemaal alleen overgebleven bij de Lidl en heb me er over ontfermt. Best wel smakelijk.

Best wel mooie versiering op vrachtwagen van firma Monsma gezien, best wel Freddie fan daarin mensen.

Best wel voor het eerst gras gemaaid. Denk dat het grasveld nu ook begrijpt dat ik geen ruk om planten geef. Best wel geleerd dat dichte schoenen beter is als je de vangkorf niet gebruikt.

Best wel lief, Doezel die me aan komt tikken rond 20:00 uur omdat hij vindt dat ik koffie moet (en hij wat lekkers).

Best wel lekkerder brood in België, deze zijn van de Lidl daar. Best wel veel minder gist in.

Best wel foto van mij in de krant, als je goed kijkt zit ik heel geïnteresseerd in de Willys te wachten tot we verder gaan. Het is elk jaar hetzelfde, een paar gedichten een toespraak die lijkt op die van vorig jaar en een rondje met het vuur uit Wageningen. Best wel de laatste keer dat we die rit gereden hebben met 5 mei, dit was de enige foto waar überhaupt een oud voertuig opstond. De rest van de krant repte niet eens van onze aanwezigheid en op wat wij-horen-erbij-mensen was er verrekte weinig volk. Overigens ook geen vergoeding hè. Volgende keer rijden we ergens anders heen.

Best wel zin gehad om naar Dierenrijk te gaan, parkeerplaats zo vol dat mijn zin meteen weer verdwenen was. Binnenkort best wel een herkansing.

Best wel een wonder geschied ik had goed haar en Frans ging uit zichzelf mee op de foto.

22 reacties

 1. Best wel met je eens dat die prijzen bij Kringlopers enorm stegen/stijgen de afgelopen jaren. Ook ik zie dat overal waar deze lekkere rommelwinkels ineens ‘winkelbedrijf’ gaan spelen en hun uitstallingen fraaier maken. Dat zal het bedrijfsmodel verbeteren, maar de aantrekkelijkheid verdwijnt..

 2. O, dat klinkt als een mooie herdenking, zoals ze dat in Veghel deden zeg ……… bijzonder.
  En dus eigenlijk ook best leuk dat jij daar naar toe kon ;-)
  Mooie foto inderdaad van jullie tweetjes.

 3. Best wel heel leuk dat je in Veghel was en het indrukwekkend vond. Best wel jammer dat ik je na afloop niet meer heb gesproken.
  Best wel stom, dat van die 5 mei.
  Doen jullie eigenlijk mee met het basecamp in september? Anders weet ik misschien nog wel iets. ;-)

 4. Best wel leuke foto’s!
  En nu kan ik een gezicht plakken op Liesbeth, best wel fijn!!

 5. leuk om lezen Liesbeth..

  en die foto van jullie beiden, heeft hier mijn voorkeur

  groeten

 6. Best wel goed om bananen te eten, maar ook best wel extra magnesiumtabletten te nemen of magnesiumolie te smeren bij krampen.
  Best wel slim om consequent jouw blog op te slaan. Moet ik ook vaker doen. Best dank voor de herinnering!

 7. Oei, de laatste keer dat ik mijn harde schijf vulde, kwam ik er ook achter dat dat weer veel te lang geleden was. Inderdaad best onhandig. En dat weer? Pff…. Is het al zomer?

 8. Het is hooguit wat beschamend. Ik raad mensen wel altijd aan het te doen of een degelijke externe harde schijf te gebruiken.

 9. Het zijn ups en downs, het positieve is belangrijk. Hans

  ot, nog nooit deze storing over de log ontvangen.

 10. ha die Liesbeth
  hier was het feest met ik weet niet hoeveel voertuigen op 5 mei
  prima georganiseerd en een ieder kwam aan bod
  je had best veel best , je hebt goed je best gedaan :)
  en goed verwend met zegeltjes en bonnetjes
  zelfs samen met Frans op de foto

  ja ik genieten van 2 dagen fijn wandelen in een onbekend gebied voor mij
  en ik zag een blogvriendin treffen en hopelijk ook de binnenkant van de zwart witte dame :)
  die is nu nog alleen het weekend open , maar de andere dame heet de sleutel :)

Reacties zijn gesloten.