Best wel 15

Best wel 15

Best wel snel gegaan die tijd, het is best wel tijd voor best wel. Best wel veel gerommeld in huis, best nog een paar keer weggeweest en best veel gewerkt ook. Best al wel genoten van het mooie weer buiten met muziek op standje burengerucht en dat ook van plan door te zetten want best wel 2 vrije weekenden in 1 rooster. Best wel lekker!

Best wel lief Frans die me wakker maakt met de woorden ‘goedemorgen Doornroosje’ maar zoenen ho maar. Volgens mij gaat ‘ie alle sprookjes af want de dag erna noemde hij me Schone Slaapster.

Best wel mijn BHV diploma weer gehaald, kan weer helemaal goed brandjes blussen, aansteken ook maar daar krijg je dan weer geen diploma voor, flauw.

Best wel bedenkelijk maar mijn vriendje zat vast in een gaatje. Niks schunnigs hij fixt weer een vliegtuig.

Best wel cute klokje gekregen van m’n vader.

Best wel lekker bezig geweest met ongezonde boterham maar heel gezonde pitjes en appeltjes. Best wel weer klaar met die laatste, want dikke lip moeten beteugelen met icepack op m’n werk.

Best wel hartslag van veel te hoog overgehouden aan een kut kamikaze konijn pfff maar hé de remmen doen het.

Best wel eindelijk een cookiemelding. Kijk eens hoe lekker die is->

Best wel nog meer aan mijn website gedaan, best wel lekker footertje ook. Beneden, footertje is beneden.

Best wel lekker kaasje gekocht in Veghel maar van Rotterdamse bodem! Best wel mooi hoesje om die kaas.

Best wel prima dat google+ pleite is maar nu is reacties achterlaten op blogspot, blogger of blogspot compleet kut! Sorry lieve bloggers van die blogs, maar lees deze blogpost van Nicole even door en pas de boel aan, want ik zal vast de enige niet zijn die geen zin heeft in al die poespas.

Best wel lief kaartje binnen, best wel heel erg blij mee en dus best wel de eerste Jumbo dagje uit munten binnen, al best wel iets leuks mee gedaan. Best wel mooi weer ook en ja kom er best wel op terug.

Best wel lekker aan de gang geweest met grote blikken bakken in de keuken. Best wel lekker hoe alles daar in past. #DouweEgbertsisdelekkerste!

Best wel eerste paaseitje op, had er na één genoeg!

Best wel voor het eerst een rokje aan dit jaar. Frans vroeg: echt rokje? Ja schat kijk maar.

Best wel prettig, vriendjelief die een laminaatvloer zaagt en legt terwijl ik aan de andere kant van de muur een gat in de dag slaap. Helemaal geoorloofd want nachtdiensten. En gewoon niet wakker worden hè. En mooi geworden dat kamertje. Kom ik nog op terug!

28 reacties

 1. Dank je wel voor de moeite, Liesbeth. Maar helaas niks, noppes reactie. Normaal komt ook alles op Gmail binnen, maar ook daar niets. Voorlopig laat ik het vinkje nog maar even staan en wacht het af. Misschien wil je vanavond thuis op de pc nog een poging wagen.

 2. Ik hoef niks extra te doen dat scheelt. Alleen er komt geen bericht dat mijn bericht op moderatie wacht. Het gaat een stuk makkelijker dat wel. En ik deed dit op mijn telefoon waar ik nooit reacties mee achter kon laten. Dus hoop ik van harte dat mijn reactie bij je is aangekomen.

 3. Liesbeth, ik heb net een vinkje gezet bij reacties modereren, volgens Nicole moet reageren dan simpel gaan. Wil je dit alsjeblieft even bij mij testen of dat klopt. Als er niets verandert zit daar het euvel dus ook niet.

 4. Je cookiemelding was me al opgevallen, niet “best wel leuk”, gewoon onwijs leuk. Ik ben tot nu toe nog nergens ( meer dan anders) problemen tegen gekomen bij het reageren. Misschien had ik toevallig de juiste accounts.

 5. Sorry ik heb een flinke spam aanval gehad dit was 1 van de oplossingen. Binnenkort spendeer ik een blog aan de problemen. En eventuele oplossingen.

 6. Ik heb ook gewoon een blogger account genomen. Gebruik het verder natuurlijk niet, maar reageren gaat gewoon probleemloos, wel met mijn gmail-email-adres dan.

  Leuke best wel weer! :-)

 7. Liesbeth, de pest is dat ik zelf niet eens weet wat er zoal verschijnt aan hindernissen.
  Ik begrijp dat je geen gedwongen lid van blogger wilt worden, maar ik heb nog geen zin om uit te wijken naar bijvoorbeeld WP. Maar wat niet is …
  Evengoed dank voor de moeite die je hebt gedaan.

 8. Ik heb het net bij jou geprobeerd, ellende. Ik moet of inloggen met mijn email voor google en dan staat er een lelijk blogger icoon waar ik geen lid van wil zijn of worden. Dus inderdaad naam en link en dan krijg ik dat gezeik met die plaatjes. En het is elke keer ook als ik alle dingen in mijn browser uit en zet en ingelogd ben. Ze dwingen me zo lid te worden van blogger en dan verdom ik.

 9. Ik wil best wel even reageren op het reageren op blogspot. Ik heb tig keer alle aanbevolen stappen doorlopen en toch blijft het voor sommige bloggers een hels karwei om te reageren. Ik wil maar zeggen dat niet iedere blogspotter schuld heeft aan de poespas. Zelf ben ik nooit aan Google+ begonnen, dus dat kan bij mijn blog de oorzaak al niet zijn. Een en ander kan ook te maken hebben met de browsers die gebruikt worden. Het is spijtig als medebloggers afhaken, maar dat is blijkbaar niet te vermijden.

 10. Ik heb weinig moeite met blogspot. Gewoon kiezen voor de optie naam / url.
  Het zijn wat klikjes extra, en soms gooit blogspot er spontaan een captcha tegenaan, maar soit. Er zijn ergere dingen in het leven.

 11. En ik moest best wel even aan jou denken toen ik dit toevallig zag.
  Ehm, en toen kon ik geen link plaatsen, best wel beetje jammer.

 12. Blogspot is echt ruk. Sorry, ik moest het even kwijt. Je klokje is geweldig. En als jij doorslaapt tijdens het laminaat leggen dan kan jij óf heel goed slapen óf jouw Frans kan heel stil laminaat leggen. In allebei de gevallen vind ik het knap.

 13. Ik vind het wel best! En echt ongezond eten bestaat niet, overal zit wel iets van voedingstoffen in, en voor brood geldt dat zeker. Hoop ik.

 14. best wel een fijn rooster 2 weekenden vrij pppffftt
  ik was er nooit meer dan 1 vrij om de 3 weken
  maar nu haal ik al de gewerkte weekenden in hihi
  leuke zijn het weer en mooie fototjes er bij

  fijne avond groet

 15. Best wel trek krijg ik van die cookies van jou. En als ik dus straks in de supermarkt loop, mag ik dan best wel een klein cookie in de m’n kar gooien toch?

Reacties zijn gesloten.