Best wel 13

Best wel 13

En dan is het best wel een maand verder. Best wel snel gegaan door al die rare dagen. Best ook wel weer leuke dingen gedaan ondanks een week beroerd zijn. Bijzondere bieb bezocht en daarnaast 2 dingen van een best wel lang wensenlijstje gestreept. Ook best wel een goede marktplaats deal gesloten en best wel een nieuwe leuke kaart voor en van mijn vaders gemaakt. Je leest erover hier in Best wel 13 en uiteraard ook best wel de komende weken.

Best de eerste paaseitjes in de winkel gezien op 31 december jl. Best wel geschift daar bij de Action.

Best wel sarcasme, de melding op een website dat ik adblocker aan heb staan blokkeren met mijn adblocker.

Best wel lekker opgeruimd niet de was deze keer die ligt er nog. Nope lekker oude accounts op zitten zeggen. Best wel oude foto’s tegen gekomen, best wel lieve van Doezel onder mijn oude bureau. Best wel meuk van vroeger tegengekomen, zo leuk om te zien dat je heul veul mensen niet gemist hebt.

Best wel raar als je zoekt op blog op Instagram dat je alleen maar selfies tegen komt. Zo raar dat mensen denken dat bloggers narcistisch zijn.

Best wel Eindhoven de gekste bij IKEA even 4 stoelkussentjes terugbrengen best wel achter onhandig systeem. Hadden heel IKEA op mijn tempo 2 keer doorgeslenterd kunnen zijn en dan onze kussens in kunnen leveren, Best wel tot 16:23 uur moeten wachten om de kussens in 2 minuten in te leveren.

Best wel toverwoorden van vriendjelief, we moeten binnenkort naar IKEA.

Best wel niet op mijn mepkwaliteit gerekend die mattenklopper.

Best wel klaar met mijn longen uitkotsen, best wel smerig ziek geweest zoals jullie hier konden lezen. Best wel amper kunnen lezen.

Best wel leuk dat Bohemian Rhapsody weer op nummer 1 staat, hoeft niet hoor. Maarre kan iemand tegen dat kleine ettertjes van een van Velzen zeggen dat hij zijn eigen muziek moet gaan spelen? Dank u.

Best wel een cd gebrand was al trots dat ik mijn lege cdroms niet kwijt was. Best wel veel kerstliedjes opgezocht paste er precies op hield 4 seconde over. Best wel mooi dat dat ook nog werkt in de auto.

Best wel leuke kerstboomversiering, maar best wel niet te vreten!

Best wel leuke sokken bij Hennes gevonden, allemaal laten hangen best wel leuk maar best wel goedkope kwaliteit.

 

20 reacties

 1. Ik vind dat iedereen zelf moet weten wat hij zingt, en het verbaast me niks dat de Action daar zo snel mee is, ze verkopen alles wat ze maar hebben.

 2. Best wel veel bestwels.
  Beter worden is beter.
  Goed zijn is een goed voornemen.
  Best wel veel onderwerpen in dit blogje.
  Nummer 13 is best wel tricky.
  Ik ben weer terug, best wel spannend want wie zijn er nog over op blog.
  Nou, ehhhh, het beste en tot de volgde blog ?

 3. Best wel goedkope kwaliteit… ;-)

  Ik moet bij dit Best-thema altijd even aan mijn voormalige woonplaats Best denken. Best wel vreemd als je het mij vraagt.

Reacties zijn gesloten.