Best wel 12

Best wel 12

Best wel is al een beetje in de kerststemming want dit is best wel de laatste best wel van dit jaar. In de laatste week kijk ik best wel terug met de Terugblik tag. Best wel regen gehad lijkt best wel een deel van wat we miste. Schijnt best wel nog lang niet genoeg te zijn. Wat een depressief weer mijn ritme is nog niet terug sinds de tijd verzet is. Maar winterslaap mocht best wel niet. Best wel leuke dingen gedaan, weer naar een dierentuin, een vestingstad die ik helemaal vergeten was en naar een paar kerstshows.

Best wel sneu van de nieuwslezer van Omroep Brabant dat ze zo lekker inheems blijven met hun uitspraak over Charlois. Het is niet sjarloïs met een loi van loïza. Tis niet moeilijk het heet sjáárloos en als jullie dat met een Rotterdams accent proberen Brabo’s, weet dan dat kunnen jullie niet. Jullie mogen best wel tering zeggen en daarmee is het best wel klaar. Ik kom ook niet verder dan houdoe en keikut en dat hou ik best wel zo.

Best wel het eerste kerstliedje gehoord op de radio tsss was nog niet eens december. Ben ze best wel beu al btw.

Best wel leuk de kerstboom versierd, hoefde ik die kudthaakjes niet te gebruiken. Best wel afgekeurd door alle huisgenoten, sokken liggen er nu onder.

Best wel raar vriendje zei: Er zit een keldervarken op de muur…Brabants is een rare taal, heb ook niet gekeken wat op de muur zat.

Best wel alweer bij IKEA stond even te kijken. ‘Zie je iets’, vraagt Frans. Jup 5 seconde dekentjes. Wat? Je legt ze neer en binnen 5 seconde zijn ze van een kat.

Best wel nieuwe website even verknocht aan het rood maar nu toch weer terug naar het vertrouwde blauw.

Best wel desastreuze week 2 koffiebekers laten vallen. Best vervangen door een gruwelijk saaie die er iets steviger uit ziet. En een bijdehante voor op m’n werk.

Best wel waardeloos die pijn in mijn bast, inmiddels weer in oude staat hersteld en de was opgeruimd.

Best wel nieuwe schoenen gekocht en niet alleen het overbekende paar bosbranduittrap-schoenen maar zowaar ook een stel gympen. Bel de krant das jaren geleden.

Best wel poging 83 om Instagram bij te houden. Best wel wel op zoek naar jullie accounts. #PrinsDoezel verwelkomt jullie.

Best wel om op te eten ben ik volgens de visjes. Best wel babyhuidje aan overgehouden.

Best wel Liesbeth actie samen met Frans de zolder afspeuren naar cd’s die in de slaapkamer liggen. Conclusie de zolder moet opgeruimd.

Best wel veel tijd gestoken in het invullen van de top 2000, ze stelde me ook nog een best wel moeilijke vraag. Wat is je favoriete liefdesliedje? Ice Queen van Within Temptation want ik heb geen flauw idee, vulde ik in. Best wel lang over nagedacht en toen dacht ik opeens Somebody to Love oeps. Best wel niet tevreden maar hier is mijn stemlijst.

17 reacties

 1. Best wel leuk die tas. Van die visjes…heb dat ook eens geprobeerd maar dan met m’n voeten toen ik op vakantie was. Terug thuis hoorde ik dat dit niet echt aan te raden is ivm mogelijke open wondjes en hygiëne en zo.

 2. Haha! Keldervarken! Dat heb ik lang niet gehoord! Maar ze bijten niet, hoor. Ze zijn alleen een beetje goor (vind ik).

 3. Sorry kreeg heel veel spam akismet regelde dat wel maar dan nog. Ik ben dol op Queen maar ze hoeven niet op 1 te staan hoor. Er zijn meer goede nummers.

 4. Oh, dus jij bent zo’n Bohemian Rhapsody-stemmer. Pffft, ik zou wel ‘ns een ander nummer op 1 willen hoor ;-). Dit is mijn lijst: … Oh, dat kan dus niet. Heb je uitgeschakeld dat ik hier kan plakken.

 5. Best wel weer genoten dit jaar van je logjes….én van je foto’s, en best wel zinloos zoeken naar Rietepietz op Instagram ;-)

 6. Leuk lijstje en aan oprruimen zolder zou ik ook eens moeten beginnen.mijn kerstboom staat en het is hier zelfs in mijn eentje gezellig.

 7. best wel weer veel meegemaakt en ondernomen
  ik hoop best wel dat je best snel weer in je ritme zit van de huidige klok

 8. Kan het zijn dat je een fan van Queen bent? :-) (okay, inkoppertje, maar ik kan het antwoord hóren: ‘best wel’) Best wel een gaaf lijstje weer. En ik wil ook niet weten wat een keldervarken is. Dat het keikut is, dat geloof ik meteen.

 9. Best wel eng die visjes… vraag me best wel af hoe dat voelt.
  Best wel wat met die bril. Dus toch weer blauw. Best wel wispelturig wat bril betreft. Dat heb ik ook. Best wel zin in andere bril.

Reacties zijn gesloten.