Best wel 11

Best wel 11

Best wel november voor je er erg in hebt. Nog even en de herfst is ook voorbij. Veel gedaan, bezocht twee museums, ging met 3 mannen naar de dierentuin en ook nog een keer met mijn favoriete man naar een ander, ik Frans maakte appelmoes en we reden twee ritten met de Willys. Ik bezocht iets wat ik al heel lang wilde maar een beetje tegenviel, wandelde een week lang elke avond, ging twee keer naar de bioscoop en loop best wel achter met de was vouwen.

Best wel heel veel gewandeld bosje hier bosje daar best wel nergens een vliegenzwam. Moet er echt voor naar de Efteling lijkt best wel. Mochten jullie ze wel zien hier nog een blog over hoe paddenstoelen te fotograferen.

Best veel appeltjes op. Varkentjes zijn best dol op schillen en klokhuizen en allemaal tegelijk eten hè.

Best wel degelijk ondergoed gekocht, best wel geen onderwerp voor een blog, maar ben ik nou de enige die geen zin heeft om er een beoordeling over te schrijven? En dan na de zoveelste herhalingsmail een slechte beoordeling geeft om er vanaf te zijn? Sneue mail van verkoper later wil ik er best wel even op terugkomen. Ondergoed van bee.ren is prima, maar koop het niet in een klein Brabants dorp.

Best wel vermoeiend puppy foto’s maken maar och wat een schatjes. Beten in m’n tenen en m’n camera maar kropen ook heel dicht tegen me aan voor een warm tukje.

Best wel met maar 8 graden een herfstrit gereden, wilde al naar huis toen we nog niet begonnen waren en dat werd niet beter toen ik de instructies zag. Best wel een mooie route die kloterig te volgen was omdat ‘ie best wel niet altijd klopte. Zag tijdens de route nog een auto uitbranden, Frans ondernam nog een poging maar er was geen houden meer aan. Kwam net van de garage, zei de eigenaar. Best wel sneu.

Best wel nieuwe kleding gekocht, best wel 3 shirts met lange mouwen en 3 warme vesten. Dat blauwe vest heb ik ook in het roze en die zijn best wel lelijk trouwens, maar zo warm dat ik er rode wangetjes van krijg en best wel in slaap val in m’n stoel. Kocht ook nog een grijs vest en een grijs shirt met sterren erop. Zag ook nog een hoop kleding met Mickey Mouse en andere motiefjes die schreeuwde om genegeerd te worden.

Best wel al de hele week vroeg wakker en ’s avonds nog vroeger naar bed. Best wel waardeloos dat verzetten van die klok, best wel jammer ook dat het alweer zo vroeg donker is.

Best wel heerlijk dat Doezel een koude slaapkamer verkiest zodat hij bij me kan zijn. Best wel jammer dat hij mijn nieuwe trui daarbij inpikte en ik opeens helemaal geen ruimte meer had om de was te vouwen.

26 reacties

 1. Weet je dat ik je – terwijl ik al best een tijdje lees hier – nog nooit gezien had? Nu wel! Hoi! Leuke foto!

 2. Jij doet toch best wel een hele hoop leuke dingen hé :-)
  En die was ………. ach ……….. de enige die daar last van hebben zijn jij en Frans ……….
  Trouwens, hele mooie selfie.

 3. ja best wel wat naar filmpje als je er niet tegen kan , al viel het best mee hoor
  ik had geluk in 1 ronde alles weg , dus rond het middag uur weer thuis
  morgen naar ander ziekenhuis , maakt een plastisch chirurg het dicht

  zonnige middag groet

 4. Bij Takko die heeft best wel goede betaalbare kleding. Maar deze truien waren grote maat.

 5. Best wel een heerlijk stukje om te lezen! Typisch november: wegkruipen in warme kleren en lekkere wandelingen maken in de frisse lucht. Wel echt heftig van die auto!

 6. Mooi trui en wat leuk om jou aan de andere kant van de camera te zien!

 7. Als je buiten loopt voelt het niet als november.
  Haha dat zijn puppy’s, is dit een Shih Tzu?
  Zeker sneu als je auto in de brand vliegt.
  Je staan mooi op de foto, het kan kouder worden, je hebt de kleding. Hans

 8. Ik schrik best wel elke keer weer van je sokken, maar ik denk ook: kijk, dat de sokken van Liesbeth.

 9. best wel leuk zo over die best wel te lezen
  1 ding is zeker je hebt je best wel niet verveeld :)
  ik zag vliegenzwammen eind september , half november geen meer

Reacties zijn gesloten.