Best wel 10

Best wel 10

Best wel laat met mijn nieuwe best wel. Best wel druk gehad zoveel herdenken, vieren, ritten rijden en markt bezoeken dat ik een rooster nodig had. Best wel niet te geloven dat heel september al voorbij is. We hopen best wel nog een paar mooie Willys ritten te kunnen maken voor ook zij in winterslaap gaat. Best wel tussendoor nog fotoshoots van heul leuke modellen gedaan, ook best wel leuke wandeling door vestingstadje gemaakt en nog een best wel waardeloze route gereden. Kom er binnenkort best wel allemaal op terug.

Best wel nieuw retro ding gekocht een singles platenrekje. Miste een ijzertje heeft Frans met draad en krimpkous erbij gefixt. Best wel niet te zien welke het is zo mooi.

Best wel voor het eerst moeten krabben al, winter is onderweg maar met de voorspelde temperaturen geloof ik er niks van.

Best wel zin om naar Bokrijk te gaan volgend jaar. Schijn er al geweest te zijn. In een ver verleden toen ik nog mee op vakantie ging en nog slank en ongeschonden was, denk ik. Tijd om herinneringen op te halen dus lieve volgers uit het mooie België kijken jullie mee naar een fijne kortingsactie?

Best wel leuke omschrijving op envelop gezien. Kan iedereen het lezen? Ook best wel perfecte envelop van HE.MA gekregen, zouden ze m’n smaak kennen?

Best wel lief vriendje zei; stond er nog meer op je wensen lijst? De helft van IKEA staat op m’n wensenlijst lief, inclusief het huis waar het in moet.

Best wel lekker maar allemaal niet gezond! Kan me best wel niet schelen.

Best wel bijzonder waterijsje gezien.

Best wel heftige schoenen gezien, laat je niet bedotten door die strikken. Vroeg of ze die missende spikes aan iemand cadeau had gedaan. Gaf ze best wel geen commentaar op.

Best wel eindelijk de andere blogger van om de hoek ontmoet. Geen foto’s wegens privacy maar kan serieus kijken joh! Best wel enorm leuk mens!

Best wel rare automaat gereden reed 30 in zijn 1. Auto aan kant kenteken erbij RDW zegt is echt automaat. Ik schakel best wel liever zelf, op mn fiets.

Best wel voor het eerst een boete gekregen niet voor de 30 van daarnet. Ik was m’n boek vergeten terug te brengen naar de bieb!

Best wel nieuwtje, kan steeds dichterbij Job komen en hij pakt snoepjes uit mijn hand. 

 

18 reacties

 1. Leuk om te lezen. Fijn Job-nieuws! En ohhh! Dat rekje voor singeltjes hadden we thuis ook! Geweldig!

 2. Best wel laat met dit blogje lezen maar kan best nig wel ff.
  Best wel veel van die best wels
  En ik denk best wel te weten wie die andere blogster is.
  Kan me vergissen natuurlijk maar ik vind haar ook best wel leuk.

 3. Best wel nieuwsgierig naar die andere blogger… En je ben er best wel druk mee met al die dingen.

 4. best wel dat Doezel het daar niet mee eens is :)
  best wel duur uitziende naam van iemand gekregen uit Rotterdam
  je hebt best wel weer leuke gevonden

Reacties zijn gesloten.