Liesbethblogt.nl is klaar met verhuizen!

Fotoserie: Floortje

Fotoserie: Floortje

Soms worden modellen je in de schoot geworpen. Deze keer bijna letterlijk want de eigenaar van deze twee schatten gaf me de riem van wat later Floortje bleek te zijn. Ik moest maar even oppassen tot de eigenaar terug kwam. Vond ik helemaal niet erg hoor. Hoewel de onzekere maar erg lieve pup even een momentje nodig had besloot ze zeer snel dat ik lief was. Floortje is een kruising tussen een Cavalier King Charles Spaniël en Beagle. Rondlopen was niet helemaal haar zin, maar toen ik haar in mijn armen nam vond ze dat prima en kreeg ik meteen een kus. Dat is typisch het Cavalier in haar, een echte gezelschapshond die er graag bij is. Toen de eigenaar terug kwam vroeg ik of hij tijd en zin had in een fotoshoot. En het duurde dan ook niet lang eer het licht lager stond en ik mijn broek smerig maakte met fotograferen. Toen zag ik ook de Beagle in haar, nieuwsgierig, alert maar vooral ontzettend fotogeniek. Fotoserie: Floortje.

 

 

Reader Comments

  1. ja in de jurt welke ik mocht bekijken van de bewoner is het een enorme ruimte , en natuurlijk van alle gemakken voorzien

  2. Kunstig!!
    Katten zijn fotogeniek,honden niet, het is heel knap om honden mooi op de foto te krijgen. compliment, prachtig gebruik van het licht!

  3. Wat een schatje, die hoort zeker op de foto.
    Zelf Cavaliers gehad, maar door de te kleine schedel ook veel verdriet.
    Later een kruising tussen een Cavalier en een chichu, dat was een schat van een beest. Hans

Comments are closed.

Dat mag niet.