Liesbethblogt.nl is klaar met verhuizen!

Fotoserie: De schapen van het Openluchtmuseum

Fotoserie: De schapen van het Openluchtmuseum

Zoals elke winter mis ik een beetje de dieren in de weidse landschappen. De kale bomen en het vaak grauwe weer wat zou een kudde blije dieren de boel opfleuren. Ook in het openluchtmuseum miste ik de dieren tussen de oudere boerderijen. Uiteraard had ik de meeste dieren wel teruggevonden in hun warme stallen, geef ze eens ongelijk. Maar het maakte de landerijen en dierverblijven kaal en leeg. Gelukkig vond ik de schapen van het Openluchtmuseum bij hun schaapskooi en genoten ze, net als ik, van het laatste beetje zonlicht van die dag. Fotoserie: De schapen van het Openluchtmuseum.

Reader Comments

  1. Klopt helemaal, ze hebben een beter karakter, mooier uiterlijk en behalve een vogel heb ik er nog nooit iets op zien zitten.

 1. Inderdaad worden de weilanden steeds maar leger want ik zie ook graag deze gevuld met vele dieren.Maar met dit weer vinden zij het vast ook wel fijn om in stal te zijn. De foto’s zijn heel erg mooi en deze zijn vast wel gewend aan veel bezoek. Er zaten hele mooie bij. Ik ben hier al heel lang niet meer geweest en zal ook vast wel veel veranderd zijn.

 2. Dan bof ik eigenlijk maar hier op het platteland! Ik zie ook in de winter koeien, schapen, lama’s en zelfs kangoeroes! Oh ja, en er is ook een buurman met struisvogels!

 3. Leuke herinneringen aan het openlucht museum.
  Redelijk vaak met de kinderen geweest. Hans

  Zal een nummer van Robert Long voor je spelen.

 4. dat is een schitterende locatie om te zijn , ja allemaal wat leger met dit trieste weer
  maar je maakte schitterende foto’s van die mooie dieren

  ik raapte altijd mooie steentjes op , maar dat is ook alweer heel lang geleden
  ik hoefde er gelukkig niet uit met deze storm

  1. Thanks het park is mooi dat zeker maar de schapen waren erg nieuwsgierig en stonden wat hoger dan ik. Ik had vooral mazzel dat ze daar stonden, zo stonden en bepaald niet schuw zijn.

  1. Ik zoek de dagen wel uit als ik er heen ga, ik had vooral mazzel dat de schapen zo stonden dat de zon er nog door kwam.

Comments are closed.

Dat mag niet.